Horoscop de weekend. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru toate zodiile. Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare nativ.

BERBEC
Vine cineva care viseaza la o relatie de cuplu si daca si voi va doriti acelasi lucru promite sa fie frumos. Jupiter e cu voi. Se pare c-o sa va petreceti timpul liber in compania unor apropiati care vor sa iesiti cu totii din rutina zilnica si sa va-ncarcati cu energie pozitiva, sa faceti ceva diferit.

TAUR
O sa se anunte cineva in vizita si daca nu plecati pe nicaieri o sa fie o placere sa stati la povesti cu oameni dragi. O sa va oferiti ajutorul, poate ca sa orchestrati un eveniment festiv, sa mobilizati niste oameni, resurse, ca sa se desfasoare totul ca la carte.

GEMENI
Se poate sa va duceti la o zi de nastere, de cununie, ori de botez si o sa fie o atmosfera pe gustul vostru. Sunt indicii de drum lung si daca aveti unde si cu cine o sa plecati pentru o zi, doua, ca sa va eliberati de tensiunile acumulate si sa reveniti cu alt vibe.

RAC
E posibil sa plecati pe undeva cu treaba, chiar daca nu imediat, dar sa va interesati de toate demersurile, sa depasiti toate piedicile. Si voi puteti da o fuga la rudele, ori la prietenii din alta zona geografica si o sa puneti la cale o plecare in vacanta – poate de Paste, sau la vara.

LEU
Se poate sa aiba loc o intalnire cu luat decizii referitoare la relatia voastra de cuplu care trebuie “ajutata” sa mearga si mai bine. Se poate sa discutati si afaceri, pe langa alte lucruri care sa va faca placere, cu niste cunostinte care au intentii serioase de lucru in particular – vedeti ce alegeti.

FECIOARA
Poate va curteaza cineva sa semnati un contract ca sa va puneti in slujba unui angajator care va pretuieste. Si o sa va dati acceptul saptamana viitoare. O sa fiti asaltati de oameni care vor fie sa v-ajute, fie sa va ceara cate ceva, poate va-ntalniti pur si simplu la un party si o sa fie ca un energizant.

BALANTA
Se poate sa primiti un cadou – de casa noua, sau sarbatoriti ani de casatorie, sau de scoala, de serviciu. Se reuneste familia c-aveti o reusita comuna, poate e legata de locuinta, sau de logodna, casatoria cuiva dintre ai vostri si poate fi ceva in cadru restrans.

SCORPION
O sa va descoperiti o latura creativa, un hobby care o sa va acapareze si o sa va croiti o alta imgine. O sa va bucurati de invitatia la masa, ori ca sa va plimbati prin tara, pe undeva si o sa va consolidati relatia de cuplu, iar daca nu aveti pe nimeni poate sa apara cineva.

SAGETATOR
Poate va invita o ruda la un botez si o sa fie o bucurie c-o sa revedeti si alte rubedenii cu care nu v-ati mai intalnit demult. Se poate sa lucrati de zor la reamenajarea interiorului, poate faceti curatenia de Paste, ori faceti niste reparatii care sa aduca un alt confort alor vostri.

CAPRICORN
O sa cheltuiti niste bani ca sa-i scoateti pe ai vostri in oras, poate dati o fuga la munte, sa respirati aer proaspat, sa faceti miscare. Poate le pregatiti copiilor o competitie, o serbare, o aparitie fie si pe zoom ca sa va asigurati ca iese asa cum v-ati dorit, sa fie toata lumea multumita.

VARSATOR
Voi o sa cheltuiti niste bani ca sa luati un cadou de nunta, sau de casa noua cuiva – sau chiar si pentru casa voastra poate sa fie. O sa fiti si voi de fata cand se reunesc prieteni sau colegi cu un prilej anume si o sa fie un schimb emotional care sa va prinda bine, sa va dea inspiratie.

PESTI
O sa va caute acel cineva care nu v-a uitat si ar vrea sa fiti impreuna daca e liber in inima voastra. O agenda incarcata, invitatiile pe la diverse evenimente curg si o sa va revigorati daca va-ntalniti cu prietenii cu care va-ntelegeti cel mai bine.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *