Teo Trandafir a fost extrem de impresionată de gestul pe care colegul ei de emisiune, Mihai Mitoșeru, l-a făcut ieri pentru ea. Actorul a zis că lui nu i se pare ceva ieșit din comun.

În lumea televiziunii, prieteniile se leagă ceva mai greu, însă Teo Trandafir a avut ceva mai mult noroc față de alte vedete de la noi. Nu doar că este una dintre cele mai iubite prezentatoare de către cei de acasă, dar se pare că țin foarte mult la ea și oamenii cu care împarte același platou zi de zi.

Teo Trandafir, dovadă de prietenie din partea lui Mihai Mitoșeru
Vedeta Kanal D l-a dat de gol pe Mihai Mitoșeru, dorind să spună tuturor ce suflet minunat are colegul ei. Realizatoarea de televiziune a fost ieri la spital, la un control de rutină.

Teo a fost însoțită de Mihai Mitoșeru, care a insistat să meargă cu ea, în caz că s-ar putea să apară vreo surpriză la analize.

Întrucât există niște proceduri care necesită nervi și răbdare, Teo l-a sunat din spital pe Mitoșeru să îi spună că nu mai are rost s-o aștepte fiindcă că va dura cam mult.

Mihai nu s-a clintit din fața spitalului și a așteptat-o pe colega lui până a ieșit. Prezentatoarea a fost profund impresionată de acest gest. A lăsat să se înțeleagă că rar i s-au arătat astfel de dovezi de prietenie.

„N-am să uit niciodată”
„M-am dus la spital. Bineînțeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de așteptat. Vă dați seama ce bucurie aveam că m-a așteptat acolo.

Când am ieșit era fața lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir în direct la Kanal D, vizibil emoționată și recunoscătoare față de Mihai.

Mitoșeru a fost modest în fața aprecierilor pe care le-a primit de la Teo de față cu sutele de mii de telespectatori care priveau emisiunea. Fiul Cameliei Mitoșeru i-a zis că nu a făcut nimic ieșit din comun și că asta înseamnă, de fapt, o prietenie de 20 de ani.

„Înnebuneam eu să știu că nu sunt acolo. Cel mai important este că nu ai nimic”, a declarat Mihai.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *