O lună de când Sasha a fost dat dispărut.

Băiețelul avea patru ani și încerca să fugă din Kiev împreună cu bunica și câinii lor pe data de 10 martie, moment în care a dispărut. Din păcate, toate rugăciunile, speranțele și visele au fost spulberate în doar câteva clipe, deoarece micuțul a fost găsit mort.

Disperată, mama băiețelului, Anna Yakhno, a postat pe Facebook în urmă cu puțină vreme un strigăt de ajutor în speranța că cineva îi va găsi fiul.

„Astăzi (n.r. ieri) este a 19-a zi a războiului dintre Rusia și Ucraina. Și a 5-a zi de căutare pentru Sasha.

Încercând să se salveze de invazie, au îndrăznit să traverseze lacul de acumulare a Kievului cu bunica și câinii lor iubiți pe o barcă, pe 10.03. Contactul cu ei a fost pierdut. Bunica a fost găsită moartă pe 11, însă corpul nu a putut fi ridicat. Localnicii au fost rugați să țină o înmormântare. Sunt recunoscătoare tuturor pentru răspuns și susținere.

Credința și speranța sunt mereu cu noi. Continuăm să căutăm și să credem în miracole! Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiul”, a scris femeia pe pagina personală de Facebook unde a atașat mai multe fotografii cu băiețelul.

“Astăzi am găsit corpul lui Sasha. Mulțumesc tuturor celor care au crezut, care au ajutat la căutare, mulțumesc tuturor pentru rugăciuni și credință, mulțumesc pentru susținere. Datorită vouă, fiul meu m-a regăsit. Sasha, îngerașul nostru este deja în Rai! Astăzi sufletul său și-a găsit liniștea”, a scris Anna Yakhno.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *