Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu a făcut previziuni speciale pentru anul 2022.

Se pare că va fi un an cu de toate, în care zodiile vor primi lecții importante. 2022 este considerat
anul vindecării și al mântuirii, dar totodată va fi anul în care ne vom lovi de greșelile din trecut.

Previziuni speciale pentru 2022, cu astrologul Cristina Demetrescu
În acest an, Jupiter va trece în zodia Berbec, iar asta se traduce prin renaștere și inovație. Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni complete pentru 2022. Ce ne așteaptă, de fapt, de la Noul An.

În primul rând vom primi foarte multe lecții noi care ne vor ajuta să înțelegem lucruri și să evoluăm. Cei care se confruntă cu probleme de sănătate au vești bune din partea astrologului.

2022 este anul soluțiilor pentru sănătate și vindecare. Renaștere, inovație, speranță, curaj, spune Cristina Demetrescu.

Se anunță și tensiuni în 2022, generate de apropierea dintre Saturn și Uranus. Până pe 14 iulie, Lilith va fi în zodia Gemeni și ne va afecta comunicarea.

Pe de altă parte, în 2022, Jupiter, marele benefic, a intrat din nou în zodia Peşti unde va sta până pe 10 mai. Ne va ajuta să ne eliberăm de probleme, să trecem peste piedici. Trebuie să știți că Jupiter va mai intra în zodia Pești perioada 29 octombrie – 20 decembrie 2022. Foarte mulți dintre nativi își vor găsi în acest an vocația, menirea pe Pământ.

Pentru oamenii spirituali, credincioşi, pentru cei care se pot conecta la mentalul colectiv, anul 2022 este un an excepţional, a punctat astrologul.

Evenimente atipice, imprevizibile în 2022
Specialistul în Astrologie ne atrage atenția că acest an vine la pachet cu evenimente imprevizibile, ieșite din comun, generate de planeta Uranus. Vestea bună este că imediat după desprinderea lui Saturn de Uranus, lucrurile se vor liniști. Vom fi mai optimiști în acest an, datorită intrării lui Jupiter în zodia Berbec.

În 2022, zodiile se vor axa pe bani, pe agoniseală, și tot în acest an vor fi multe persoane care vor vinde proprietăți cu scopul de a se reechilibra financiar.

Deşi este o axă financiară, nu este un moment al investiţiilor bazate pe nişte credite exorbitante. Ne vom confrunta cu foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut bine în trecut. Sunt foarte multe schimbări care pot apărea la nivel de iulie- august, a anunțat Cristina Demetrescu.

Planurile financiare pe care ni le-am făcut pot suferi tot felul de modificări până în anul 2026. Astrologul a făcut previziuni și pentru România despre care spune că va fi în pericol până în martie 2022, după care lucrurile se vor stabili, iar destinul țării va primi noi șanse.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *