Astrologul Cristina Demetrescu a spus cum vor fi influentate zodiile pana la final de aprilie.

„Foarte bogate in evenimente urmatoarele doua saptamani, in sens si bun – nu va mai ganditi la ce e mai rau, in general. O conjunctie istorica Neptun – Jupiter pe grad perfect in semnul Pestilor. Se intalnesc o data la 13 ani, dar Jupiter este o planeta minunata, se afla in domiciliu ca si Neptun si aceste doua planete cand se intalnesc in sens pozitiv ne ajuta sa ne stabilim niste sperante pe termen lung, niste idealuri chiar pentru urmatorii ani.

Apoi, Venus intra pe acelasi teritoriu. Si Venus este exaltat si se simte foarte bine, este micul noroc. Acolo, in zodia Pesti, se aduna niste energii foarte bune. Este foarte bun pentru iubiri ca in filme, iubiri spectaculoase, pentru vindecari, pentru cei care creeaza sau pur si simplu cred in vis, cred in suflet si in ceea ce simt.

Tot acolo va intra si planeta Marte care poate agita putin spiritele. Marte in Pesti poate sa duca pentru anumite persoane la rataciri, chiar si la propriu. De aceea e bine sa nu se aventureze pe unde nu stiu sau sa ignore anumite sfaturi, dar aduce si o anumita curiozitate. Pe Marte in Pesti vrem sa aflam lucruri pe care de obicei nu ne intereseaza sau le ignoram.

Apoi, Mercur, planeta mentalului, pentru doua saptamani, intra in Taur si ideile devin si mai fixe, dar si mai ferme, adica ajuta putin sa fim mai hotarati, mai determinati. Pe data de 14 aprilie, pentru urmatoarele noua luni, Luna Neagra schimba traseul si din Gemeni intra in Rac. Si s-ar putea sa existe niste fantani arteziene cu tot feluri de defulari emotionale. Iar pe data de 30 aprilie avem eclipsa partiala de Soare pe zodia Taurului cu Uranus, o planeta a surprizelor, si cumva are legatura cu toate grijile si preocuparile pe care ni le facem vizazi de bani”, a spus Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumatate a lunii aprilie
Berbec

Isi fac probleme vizavi de dezordinea financiara care s-ar putea sa apara in viata lor. Ar fi bine sa nu se hazardeze pentru urmatoarele doua saptamani si unii dintre ei s-ar putea sa simta un disconfort casnic si sa doreasca sa schimba locul.

Taur

Pentru ca il au pe Mercur in urmatoarele doua saptamani vor fi destul de agitati, au o perioada plina, cu drumuri, cu discutii poate cu contracte.

Gemeni

Nu stau pe roze din punct de vedere financiar sau s-ar putea sa fie tentati de tot felul de cheltuieli care nu sunt ce trebuie. Au sanse profesionale foarte bune si coroborat putin cu problema asta financiara cei care sunt obisnuiti sa urmareasca profitul s-ar putea sa piarda sansele profesionale care nu se traduc deocamdata in castiguri foarte mari.

Rac

Sunt cei care defuleaza, pentru ca intra Luna Neagra in Rac, dar cumva e o veste buna pentru ca deocamdata s-au confruntat cu situatii pe care nu le stapaneau, nu stiau ce-i supara, de ce nu dorm. Aceasta intrare a Lunii Negre in Rac s-ar putea sa-i faca sa se comporte mai ciudat.

Leu

S-ar putea sa duca o palarie putin cam mare in perioada urmatoare din punct de vedere profesional. Sunt si provocari financiare pe masura, insa asta le va aduce perturbatii, dezechilibru.

Fecioara

Unele planuri de calatorii sunt posibile sa se dea peste cap intr-un fel sau altul. Stau bine din punct de vedere personal, pentru ca isi planifica casatorii, dar si Fecioare care divorteaza providential, adica scapa de niste relatii care au fost toxice.

Balanta

Trebuie sa faca niste schimbari obligatorii. Eclipsa vine si o pune in fata unor situatii radicale, adica ar fi bine sa se gandeasca la ea, la viitor si sa incerce sa aplice aceste schimbari cu 5 minute mai devreme decat scandenta o ofera destinul.

Scorpion

Drumurile in strainatate sunt mai proaste de aici inainte, vreo 9 luni de zile. Nu inseamna ca nu vor calatori, dar nu va fi pe baza de expansiune. Sunt si situatii pe planul conjugal care sunt foarte perturbate, pe cand casa iubirii arata bine.

Sagetator

Au parte de liniste in perioada urmatoare. Isi rezolva niste probleme domestice care ii fac sa simta fericiti, impliniti. Cei care calatoresc trebuie sa fie atenti la sanatate – sa-si ia si o punguta cu medicamente cu ei.

Capricorn

Merg la psiholog, se spovedesc in aceasta perioada. Poate chiar ei sunt cei care dau sfaturi, dar discutiile pe care le poarta sunt foarte benefice, pentru ca trateaza niste probleme.

Varsator

Probleme de sanatate, de metabolism. Sunt situatii care nu le convin la locul de munca si ii dau putin peste cap. Cei care sunt independenti nu au probleme, dar cei care sunt angajati sunt destul de preocupati de zona aceasta.

Pesti

Au foarta multa energie – il au pe Marte si sunt turati cumva pentru energii colective. Daca gasesc pe cineva si se napustesc cu toata iubirea si toata dorinta lor de a arata cat de buni sunt, acolo s-ar putea sa sufoce. Deci, trebuie sa-si seteze planuri ceva mai mari si sa vada pe cine pot ajuta la nivel colectiv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *