Maestrul Alexandru Arșinel a fost nevoit să pună pe pauză activitatea la teatru din cauza unor probleme de sănătate.

A stat internat, apoi s-a întors acasă, dar nu s-a simțit atât de bine încât să-și poată relua munca așa cum ar fi vrut.

Marele actor a anunțat, într-un interviu, când plănuiește să se retragă din teatru și care sunt planurile de viitor.

Alexandru Arșinel a anunțat când se retrage din activitate

Marele actor a declarat, într-un interviu pentru revista Viva!, că încearcă să mai facă față un timp, după care se va retrage din activitate. S-a gândit deja cum se va întâmpla asta, iar gândul i-a fugit la origini, la orașul Dolhasca.

Acolo își va anunța retragerea, ca gest de recunoștință pentru cum îl primesc oamenii acolo, ori de câte ori, ajunge pe plaiurile natale.

Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se

inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct, a declarat Alexandru Arșinel pentru Viva!.

Când va veni vremea să se retragă din activitate, maestrul Arșinel va organiza un spectacol la Dolhasca, unde îi va invita pe câțiva dintre colegii săi de breaslă.

Care este starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel

Din nefericire, starea de sănătate a maestrului nu este foarte bună. La finele anului trecut, Alexandru Arșinel a fost operat la inimă, dar nu a scăpat de probleme. El spune că are în continuare de furcă, atât cu inima, cât și cu respirația, motiv pentru care a mai fost la spital.

Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot, a mai spus maestrul.

Într-un alt interviu, de data aceasta pentru Antena Stars, maestrul Arșinel spunea că a început să-l doară masa musculară, dar mai ales picioarele, motiv pentru care îi este greu să se deplaseze. Din nefericire, nici soția marelui actor nu este bine, însă copiii sunt cei care vin zilnic la ei și le sunt aproape cu orice au nevoie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *