Astrologul Cristina Demetrescu a oferit nativilor fiecărei zodii alternative de a-și schimba domeniul de activitate și a spus ce meserie li se potrivește.

Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a explicat cât de important este pentru un om să muncească și să facă bani dintr-un domeniu care i se potrivește.

În acest sens, renumitul astrolog a făcut mai multe dezvăluiri și a mărturisit în ce domeniu ar trebui să activeze fiecare zodie pentru a avea și un câștig financiar satisfăcător.

Berbec
Berbecilor li se potrivesc meseriile de curaj. Sunt cei mai îndrăzneți nativi ai zodiacului, astfel că pot fi cu ușurință pompieri sau polițiști. De asemenea, sunt făcuți pentru meseriile unde se folosesc obiecte metalice, instalatori, sau pot lucra în domeniul sportiv.

Taur
Taurii pot fi foarte buni bucătari, cofetari, patiseri, dar se pot ocupa și de grădinărit și aranjamente florale. Li se potrivește tot ce ține de estetică, parfumuri sau bijuterii. De asemenea, pot activa în industria muzicii și în domeniul finanțelor, casieri sau contabili.

Gemeni
Gemenilor li se potrivesc meseriile care au legătură cu abilitățile de comunicare și îndeletnicirile manuale. Pot lucra cu acte, documente și pot activa în domeniul curieratului. Totodată, sunt buni profesori sau traducători.

Rac
Racilor li se potrivesc profesiile legate de protecție, afaceri în imobiliare, decorațiuni interioare. Își pot deschide propria pensiune sau se pot angaja ca administratori de case.

Lei
Nativilor Leu li se potrivește zona de distracție, entertainment, jocuri de copii. Pot lucra ca ospătari pe o insulă, în locuri însorite. Sunt buni lideri și își pot folosi creativitatea în domenii precum cofetăria sau design vestimentar.

Fecioară
Fecioarele pot activa cu ușurință în următoarele domenii, sănătate, psihologie, masaj, contabilitate primară, artizanat, agricultură, creșterea animalelor.

Balanță
Balanțelor li se potrivesc domeniile care au legătură cu arta, dansuri, karate, croitorie, modă, pot face tipare, marochinărie, accesorii. Pot lucra cu clienții, să vândă obiecte de lux sau să organizeze evenimente.

Scorpion
Scorpionilor li se potrivesc meseriile în care să-și folosească perspicacitatea. Pot lucra la pompe funebre sau pot fi detectivi particulari, ezoteriști, mediumi, etc. De asemenea, sunt buni afaceriști.

Săgetător
Nativii Săgetător sunt spirituali. Au stofă de filosofi, pot scrie cărți sau le pot vinde în anticariate. De altfel, pot călători sau lucra în străinătate.

Capricorn
Capricornul este zodia construcțiilor, a celor care conduc și organizează. Sunt potriviți pentru activitățile unde trebuie să calculeze, de pildă tâmplăria.

Vărsător
Vărsătorii pot fi însoțitori de zbor, electricieni, electroniști, controlori de zbor. Pot să-și dezvolte organizații prin care să ajute sau să activeze în mediul online.

Pești
Peștii sunt vindecători. Li se potrivește orice meserie care îi leagă de mare, de ocean. Se pot orienta către masaj, terapii, make-up, unghii, artă, spiritualitate, domenii în care scopul este să-i ajute pe alții.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *