Armin Nicoară și Claudia Puican ar vrea să facă nuntă și să aibă un copil cât mai repede, mai ales că saxofonistul se simte mai bine din punct de vedere medical.

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să organizeze o petrecere de logodnă și își doresc cât mai repede să facă nuntă și să aibă un copil. Cei doi speră să se cunune religios peste câteva luni.

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc cât mai repede nuntă și copil
Claudia Puican spune că ea și Armin Nicoară vor organiza petrecerea de logodnă la un moment dat.

“Ne-am gândit, acum vă spunem, în premieră, să audă toată lumea. Ne-am gândit, la vară să facem așa o petrecere. Eu tot îl rog în fiecare zi.” a dezvăluit Claudia Puican la Acces Direct, notează spynews.ro.

Armin Nicoară s-a afișat în platoul Antena Stars cu un biberon, anunțând că își dorește foarte mult să devină tată, mai ales că acum a trecut Postul Paștelui.

Artistul a mai spus că analizele sale au ieșit perfecte acum, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

“Zic ‘Lasă, Claudia, că toată averea o trec pe tine, nu-ți fie frică că vine alta și o ia’. Vreau logodna, dar eu de-aia eram cu biberonul, pentru că am fost deja la doctor și mi s-a spus că toate analizele sunt perfecte. Acum a trecut postul. (…) Acum putem să trecem la treabă”, a completat saxofonistul.

Ce au spus Armin Nicoară și Claudia Puican despre nuntă
Cei doi artiști vor să se căsătorească și nu vor face o cununie restrânsă, așa cum s-au gândit inițial. Amândoi au foarte multe rude, prieteni și cunoștințe pe care să le includă pe lista invitaților la marele eveniment.

Atunci când au făcut calculul invitaților, cei doi au realizat că ar trebui să facă o nuntă cu sute de persoane. În funcție de evenimentele pe care le vor avea, cei doi se gândesc să se cunune la vară.

“Plănuiam să facem cununia religioasă, dar stăteam cu Claudia și făceam lista pentru invitați. Mi-a spus că ea a făcut și că s-au strâns 40-50 de invitați.

Și când m-am apucat eu să fac lista am ajuns pe foaie la vreo 200 și ceva de persoană, dintr-un foc, fără să stau să analizez fiecare persoană. Sunt multe neamuri, prieteni, formația. Claudia voia cât mai restrâns, dar i-am spus că nu cred că se poate.

Dacă reușim să facem cununia… ne-am gândit vara asta, să vedem și cu evenimentele cum suntem. Dacă nu, ne gândim să facem toată nunta o dată. Noi vrem cununia religioasă. Claudia își dorește un copil și vrem să ne cununăm religios la biserică.”, a dezvăluit Armin Nicoară pentru FANATIK.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *