Marele actor Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, la spital! Actorul ar fi fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc, în urmă cu câteva zile.

În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel ar fi ajuns, în urmă cu câteva zile, din nou, la spital, din cauza problemelor cardiace care l-au mai chinuit și în trecut.

Alexandru Arșinel, ajuns la spital în stare critică. Ce s-a întâmplat cu marele actor
Potrivit Fanatik, starea de sănătate a actorului este una critică și necesită supraveghere permanentă din partea medicilor. Acesta este motivul pentru care a fost internat în clinica privată.

După ce l-au consultat cu atenție, medicii au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, pentru un set de investigații suplimentare.

Tot conform Fanatik, Alexandru Arșinel s-ar putea afla în situația de a suporta încă o intervenție cardiacă de montare a unui nou stent.

Din ultimele informații, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-ar fi deteriorat în urma unei deplasări. Marele actor a acceptat să facă o deplasare la un eveniment care a avut loc în Botoşani, în urmă cu ceva timp.

Decizia luată de fiul lui Alexandru Arșinel
Se pare că în urmă cu doar câteva zile, fiul lui Alexandru Arșinel a angajat o asistentă care să se ocupe de tatăl său de acasă. Cu toate acestea, marele actor a început să se simtă rău.
Așadar, familia a luat decizia urgentă de a apela, din nou, la ajutorul grabnic al medicilor.

Din păcate, nu e pentru prima dată când actorul trece prin momente grele din pricina problemelor de sănătate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *