Horoscopul propus de Minerva pentru intervalul 2 – 8 mai 2022 aduce posibilități remarcabile pentru majoritatea semnelor zodiacale. Zodiile pot construi ceva nou.

Berbec
Se anunță o perioadă în care comunicarea este cheia. Se finalizează discuții importante și progresezi în carieră datorită unor conexiuni private. Spune-le colegilor de la muncă ce idei ai. În dragoste ești cu picioarele pe pământ, practic şi răbdător.

Taur
Astrele sunt de partea ta legat de planurile financiare. Sunt oportunități de reinventare, alege cu înțelepciune ce vrei să devii mai departe. Cineva îți schimbă viziunea asupra lumii și înveți lucruri noi. Păstrează mintea deschisă și fii atent la informațiile care aduc oportunităţi interesante.

Gemeni
Săptămâna începe cu multă distracție și cu legături emoționale puternice cu oameni, prin comunicare. Poți fi sprijinit cu adevărat în viitor. Fii gata să vorbești despre gândurile și ideile tale. Astrele te susțin să vezi ce se întâmplă în lumea interioară.

Rac
Gândește-te mai mult la tine, cum te poți ajuta. Ia o pauză de recuperare dacă simți că ești epuizat. Cercul de prieteni se extinde, ai timp de relații noi și parteneriate puternice, care să te ajute în carieră. Dragostea bate la ușa ta. Acordă mai multă atenție viselor.

Leu
Ești în centrul atenției, toate privirile sunt ațintite asupra ta. Este momentul ideal pentru depănarea poveștilor sau pentru a deveni celebru în social media. E foarte ușor să-ți faci prieteni, astrele activează zona carierei și a imaginii publice.

Fecioară
Este o perioadă perfectă pentru a-ți deschide mintea la descoperiri și informații noi. Pornește în aventură ca să ai o minte creativă, să-ți vină idei. Folosește darul comunicării pentru a merge mai departe. Poți negocia o promovare sau un alt serviciu.

Balanță
Săptămâna aceasta înveți ceva nou, curiozitatea atinge cote maxime. Mare atenție la bani, în timp ce relațiile sunt înconjurate de creativitate și imaginație. Ideile îți pot aduce rezultate deosebite. E posibilă o schimbare majoră în gândire care afectează viața amoroasă.

Scorpion
Înţelegere sau acord important la început de interval astrologic. Ține cont de șiretenia naturală și de cuvintele strategice pentru o obține cea mai bună ofertă. Astrele te încurajează să vorbeşti despre orice şi cu oricine. Primeşti o veste surprinzătoare în relație.

Săgetător
Eforturile de la muncă dau rezultate printr-un bonus sau o nouă sursă de venit. Farmecul te ajută să cucerești lumea, după ce faci o curățenie majoră în mai multe sectoare din viață. În relație s-ar putea să nu faci tocmai ce e bine pentru tine.

Capricorn
Astrele te îndeamnă să regăsești puterea personală prin creativitate. E o perioadă excelentă pentru transformare în felul în care gândești și privești lumea. Se anunță o aventură sau o pasiune nouă. Viața sentimentală ajunge într-o lumină mai bună.

Vărsător
Poți cere un împrumut dacă nu mai ai fonduri, dar asigură-te că poți returna banii. Casa creativităţii, iubirii şi distracţiei este bine aspectată. E un moment bun pentru o pasiune sau prieteni noi. Te vindeci de trecut după confruntarea cu niște amintiri neplăcute. Caută semne că eşti pe calea cea bună.

Pești
Mintea ta nu este deloc obosită și te gândești rațional la toate alegerile pe care le faci. Cere sfatul cuiva de încredere, fii atent la micile detalii din viață. Farmecul natural atrage oameni minunați care sunt lângă tine în diferite domenii. Vezi doar jumătatea plină a paharului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *