Află care sunt cele 5 zodii care înving greutățile până la finalul lunii mai, anunțate de astrologii Anca Dimancea și Marian Golea. Se anunță vești bune pentru nativii vizați de astre.

Anca Dimancea și Marian Golea au dezvăluit, în cadrul emisiunii 365 de grade, cu Alina Bădic, difuzată la B1 TV, care sunt cele 5 zodii care înving greutățile până la finalul lunii mai. Este vorba despre 5 nativi ai zodiacului chinezesc. Citește în continuare și vezi dacă te numeri printre aceste semne zodiacale!

5 zodii care înving greutățile până la finalul lunii mai
Deși astrologii anunță obstacole pentru mai mulți nativi în luna mai, unii dintre aceștia vor învinge greutățile, mai ales dacă sunt susținuți de persoanele din jurul lor.

Luna mai este o lună a Șarpelui, sub influența elementului de lemn Yin, iar acest aspect va fi unul pozitiv pentru unele zodii.

Șobolan
Luna mai va fi una bună pentru acești nativi. Au șanse mari să ducă la bun sfârșit proiectele pe care le încep. Cei singuri au șanse să-și găsească un partener, să-și facă prieteni noi sau să se împace cu familia până la finalul acestei luni. Astrologii anunță rezolvări pentru ei.

Iepure
Astrologii au vești bune și pentru nativii zodiei Iepure. Sunt ajutați și îndemnați de anumite persoane care vor fi mentori pentru ei. E momentul potrivit să înceapă proiecte sau să le termine pe cele deja începute și unde au avut dificultăți, pentru că vor avea succes.

Sunt intuitivi și inspirați luna aceasta, care se anunță a fi mai bună decât cea precedentă. Sunt șanse mari să-și revină în plan profesional și financiar și chiar ar putea face niște schimbări.

Cal
Au o lună bună, dar e bine să fie atenți la modul în care comunică cu cei din jurul lor. Au nevoie de mai multă răbdare în această lună. Sunt susținuți de familie sau de partenerul de viață.

Maimuță
Sunt ajutați și înțeleși de familie în această lună, lucru care îi ajută să treacă mai ușor peste greutăți. În același timp, ar fi bine ca aceste zodii să fie atente la sănătate.

Cocoș
În luna mai, nativii zodiei Cocoș au parte de multe lucruri bune. Se anunță o perioadă foarte bună pentru ei atât în plan personal, cât și profesional.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *