Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 9-15 mai 2022. Perioada care urmează va fi una în care va trebui să privim mai mult în interiorul nostru.

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 9-15 mai 2022 vine cu tot felul de provocări, cu vești bune, dar și cu atenționări din partea astrelor.

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 9-15 mai 2022

Cu Venus în Berbec și Mercur retrograd în Gemeni, tonul va face muzica în zilele care urmează. Ce le așteaptă pe zodii?

Berbecii au zile foarte bune. Mijlocul săptămânii va fi bun pentru a reuși să se înțeleagă cu cei din jur. Pot face schimbări de look.

Taurii au parte de iubire. Lecția este să lase de la ei, să îi înțeleagă mai mult pe ceilalți. Li se recomandă mult tact.

Gemenii au o iubire mai mult socială. Au nevoie de prieteni, de sfaturi, au nevoie să iasă în lume.

Racii trebuie să fie mai responsabili. Se pot lua mari decizii în familie sau în parteneriatele de afaceri.

Leii au o iubire care trece prin multă înțelepciune și moralitate. Schimbând punctul de vedere înțeleg mai multe despre ceilalți.

Fecioarele trebuie să îi facă pe ceilalți să le vadă calitățile. Vor să fie apreciate și se străduiesc mult. Relațiile bune de prietenie aduc niște beneficii materiale.

Săgetătorii sunt aventuroși

Balanțele au aspecte foarte frumoase. Sunt orientate să placă și nu este rău deloc. Pot face o schimbare de imagine.

Scorpionii au beneficii la muncă. Cei singuri pot găsi, pe lângă zona profesională, persoana potrivită. Se creează colaborări bazate pe apreciere și simpatie.

Săgetătorii au parte de aventură. Mulți nativi de foc vor învia în această săptămână. Au chef de distracție, de flirt. Sunt exuberanți în gesturile de iubire.

Capricornii au spor în casă. Relațiile bune și armonioase îi vor face să își mărească arealul.

Vărsătorii au parte de iubire la drum. Nu sunt neapărat aspecte de relații și parteneriat, ci de simpatie publică. Își transmit ideile, sunt simpatizate ideile lor. Își cresc popularitatea.

Peștii au parte de bani. Sunt bani care pot rezulta din ceva ce le place și le este ușor să facă. Previziunile Cameliei Pătrășcanu au fost făcute în emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *