Irina Loghin face dezvăluiri în emisiunea lui Fuego despre viața și cariera sa, dar și despre colegul ei de muzică populară, regretatul Benone Sinulescu. La 83 ani, cea mai mare dorință a sa este să devină bunică.

Irina Loghin face dezvăluiri duminică, în emisiunea lui Fuego de la TVR 2, despre viața și cariera sa, dar și despre colegul său, regretatul cântăreț Benone Sinulescu, care s-a stins din viață pe data de 18 noiembrie 2021. Alături de el, regina muzicii populare a cântat, ani de zile. Artista își dorește enorm să devină bunică și să își strângă nepoții în brațe. Dacă în tinerețe s-a rugat pentru a avea copii, la 83 de ani, interpreta se roagă să aibă nepoți.

Irina Loghin își dorește să devină bunică
Irina Loghin, în vârstă de 83 de ani, face sport de ani de zile. Înconjoară Lacul Herăstrău în fiecare zi, iar cu alimentația este atentă. Celebra interpretă de muzică populară nu mai consumă carne din anul 1979, de când i s-a făcut rău, după ce a mâncat o friptură și preferă preparatele pe bază de soia.

La ce alimente a renunțat Irina Loghin: “Nu mai consum carne de 40 de ani”
”Am reluat spectacolele. Mă pregătesc să plec la Arad. Tocmai am venit de pe lac, am făcut mișcare… Alimentația și sportul au foarte mare importanță pentru organism. E important ce mâncăm!

Eu nu mai consum carne de 40 de ani, dar asta știți deja. Însă eu consum foarte multe preparate din soia și pește. Sarmelele le fac tot din carne de pește. Laptele de soia nu ne lipsește. Noi îl facem în casă. În laptele de soia mie îmi place să mai pun fructe, cum ar fi mere sau banane”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Ce sfaturi le dă femeilor
Pe lângă carne, artista a mai renunțat la trei alimente: la mezeluri, la prăjeli și la făinoase.

”Și maioneza de post, tot din soia o fac. Așa că posturile le țin foarte ușor. Însă eu mai am un sfat pentru femeile care vor să arate bine și să fie sănătoase: să elimine din alimentația lor făinoasele, mezelurile și prăjelile. În rest, să fim optimiști, să avem grijă de noi și să ne facem zile frumoase, că de necazuri oamenii sunt sătui”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Are doi copii, dar nu are nepoți
Cântăreața este căsătorită cu fostul sportiv Ion Cernea și au împreună doi copii, Ciprian și Irinuca. Doar fata interpretei este căsătorită. Aceasta și-a unit destinul cu un coleg de serviciu pe nume Bogdan Barbu. Cei doi au făcut nuntă în iulie 2018.

Irina Loghin nu are nepoți și aceasta rămâne cea mai mare durere a sa. În tinerețe, cântăreața de muzică populară a făcut tratamente, pentru a putea rămâne însărcinată.

S-a rugat lui Dumnezeu să o ajute să aibă copii, a fost de multe ori în Israel, unde a profitat de turnee pentru a păși la locurile sfinte… Așteptarea nu a fost în zadar și speră ca dinivitatea să îi asculte și acum rugăciunile și să devină bunică. ”Cel mai de preț sunt copiii și sănătatea. Mă rog să apuc să îmi văd nepoții”, spune Irina Loghin.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *