Oana Roman a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman este îngrijită într-un centru de specialitate. Aceasta are acum o pareză la mâna dreaptă.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a vrut să lămurească situația privind grija pe care i-o acordă mamei sale, după ce s-a spus că a abandonat-o la azil.

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale
Oana Roman a dezvăluit că merge de două ori pe săptămâna în vizită la mama ei, care locuiește acum într-o facilitate specială pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Mioara Roman are acum o pareză la mâna dreaptă, pe care nu o mai poate folosi deloc. Astfel că mama Oanei Roman a trebuit să învețe cum să mănânce cu mâna stângă.

„Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală.

Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile. Nu mai e așa rapidă în a înțelege.
A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale.

Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a povestit Oana Roman în cadrul emisiunii La Măruță.

Oana Roman plătește peste 3.500 de lei pentru ca mama sa să fie îngrijită la azil
Oana Roman a dezvăluit că s-a lovit de idei preconcepute atunci când a vrut să o ducă pe mama sa la azil.

„A trebuit să o duc periodic și apoi permanent într-un loc în care să îi fie foarte bine. În România există o idee preconcepută despre azil. Este într-un hotel care a fost adaptat. Are o infirmieră”, a spus Oana Roman.

De asemenea, vedeta a dezvăluit și prețurile de la care pornesc cazările în azilul în care locuiește acum mama sa.

Aceasta a spus că ele încep de la 3.500 de lei, dar cresc în funcție de dotările camerei și de felul în care arată aceasta. Mioara Roman are propriul ei apartament.

„Pentru orice copil când trece prin asta e greu. Din păcate, viața nu stă pe loc. Ea a stat cu noi, doi ani.

Are nevoie de aceste îngrijiri, de acasă sunt greu de făcut. Nu îi creează ei acea stare de a se simți în plus. Practic stă în apartamentul ei.

Depinde de tipul de cameră, unde e mama prețurile pornesc de la 3.500 de lei pe lună. Mama are o pensie ok, ne descurcăm să plătim fără probleme”, a mai povestit vedeta la Pro TV.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *