Russell Grant a descifrat mesajele astrelor catre toate semnele zodiacului pentru perioada 10-15 mai. Planetele pregatesc oamenii pentru evenimente astrologice importante – o eclipsa si o luna plina – care vor avea loc pe 16. Prin urmare, multi vor simti o crestere a emotionalitatii. In acelasi timp, se simte slabiciune fizica. Oamenii sensibili sunt in special constienti de acest lucru.

Astrologul a impartasit prognoza si recomandarile pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Reprezentantii semnului se vor confrunta cu o rezistenta externa serioasa. Rudele si prietenii vor interfera cu planurile tale. Pentru a preveni acest lucru, trebuie stabilite clar limitele personale. Spune-le celor din jurul tau cat timp esti dispus sa le acordi si concentreaza-te asupra obiectivelor tale.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Unele lucruri vor trebui finalizate, chiar daca nu duc la un rezultat logic. Taurul va intelege ca nu va putea realiza ceea ce isi doreste, ci doar pierde timp si energie. Priviti sarcinile complexe dintr-un unghi nou. Probabil va ajuta la rezolvarea lor. Daca nu, atunci puteti refuza ci siguranta aceste probleme. Aceasta este decizia corecta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Aceasta perioada va aduce o provocare interesanta. Gemenii vor petrece mult timp rezolvand-o, pentru ca va fi extrem de important pentru ei. Multi vor da dovada de perfectionism. Reprezentantii semnului vor dori sa faca fata cat mai bine posibil obligatiilor lor. Nu exagerati. Forta trebuie pastrata.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
Este important sa acordati atentie comunicarii cu ceilalti. Asigurati-va ca stiti unde va sunt cei dragi, prietenii si colegii. Probabil vei avea nevoie de ei la un moment dat.

Leu (23 iulie – 22 august)
Reprezentantii zodiei vor dori sa faca ceva important si util. Cel mai probabil, acest lucru va fi asociat cu activitati profesionale. Leii trebuie sa acorde prioritate. Le va fi greu sa-si gestioneze timpul, asa ca in primul rand merita sa se ocupe de chestiuni urgente.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Cand decideti sa va dezvoltati intr-o noua directie, concentrati-va pe planificare. Daca exista obiective pe termen lung, atunci va fi mai usor pentru Fecioare. In caz contrar, vor fi nemotivati. In plus, obiectivele pe termen lung te vor ajuta sa revii pe drumul cel bun daca faci dintr-o data o greseala.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Este timpul sa lucram la bug-uri. Balanta a facut multe greseli in trecut. Cu toate acestea, acest lucru este comun tuturor, asa ca nu exista niciun motiv sa dramatizezi. Trebuie sa va analizati actiunile si faptele. Data viitoare nu vor mai face astfel de greseli. Balanta singuratica ar trebui sa se uite mai atent la imprejurimi. Poate ca destinul este chiar dupa colt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Reprezentantii zodiei isi vor petrece acesta perioada in graba. Ei simt ca pierd ceva important. La viteze mari, este greu de facut fata fara rateuri. Nu te invinovati, nu s-a intamplat nimic rau.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Mediul inconjurator ii va face pe Sagetatori sa se straduiasca pentru mai mult. In jurul lor sunt multi oameni talentati care ii inspira la fapte marete. Reprezentantii semnului nu ar trebui sa ignore acest impuls. Sagetatorii vor invata, vor munci din ce in ce mai mult.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Reprezentantii semnului pot fi mandri de ei insisi. Ei fac ceva important pentru societate. Acest lucru nu va trece neobservat. Stai pe pozitie si actioneaza conform constiintei tale.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa zambeasca mai mult si sa se pregateasca pentru ceva pozitiv. Reprezentantii semnului vor reusi. Uneori, ei insisi vor fi surprinsi de cat de multe reusesc sa faca. Respecta-ti promisiunile si nu te izola de la lume.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Concentreaza-te pe calitatea muncii, indiferent de ceea ce faci. Acum acesta este un indicator mai important decat cantitatea si viteza. Nu refuzati ofertele de a dobandi cunostinte si abilitati noi. Antrenamentul va fi productiv


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *