Iulia Albu, în vârstă de 40 de ani, a fost cel de-al patrulea jurat din ultima ediție a emisiunii iUmor. Criticul de modă a vorbit, tot atunci, despre ce s-a întâmplat, la scurt timp după moartea celebrei sale găini, ”Luța Chioara”. Nu îți va veni să crezi ce gest a făcut stilista.

În ediția de duminică, 8 mai, de la iUmor, Iulia Albu a fost cel de-al patrulea jurat de la masă. Aceasta a avut ocazia să fie și un alt fel de critic, față de cel vestimentar. Ea a analizat numerele de stand-up și de comedie, din cadrul show-ului de pe Antena 1.

Ce a făcut Iulia Albu cu găina ”Luța Chioara”, după moartea sa
La un moment dat, în timpul filmărilor, blondina a menționat trei dintre cele mai grele momente din viața sa, cele în care ambii cocoși, dar și celebra ”Luța Chioara” au murit. Iulia a spus că fostele ei animale de companie au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate și că le-a incinerat.

„Am avut 2 cocoși și o găină, ”Luța Chioara”. Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!”, a povestit Iulia Albu, la iUmor.

Iubitul Iuliei Albu: ”Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei”
În timpul show-ului iUmor, Iulia a avut parte și de o surpriză din partea iubitului ei, Mihai. Acesta a venit pentru a susține un roast. Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike, a făcut dezvăluiri din relația lor, pe care ani de zile au încercat să o țină departe de ochii curioșilor.

”Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike.

Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina”, a spus el, vizibil emoționat, la Antena 1.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *