Astrologul Dezideriu, devenit celebru în mediul online, a explicat cum reacționează zodiile la stres și cum le va afecta Mercur Retrograd în această privință.

Astrologul Dezideriu, omul care deține pagina de Instagram Mercur Retrograd, a explicat cum reacționează zodiile în situații de stres.

Zodiile și stresul, previziunile astrologului Mercur Retrograd
Astrologul Dezideriu a explicat că, începând cu marți, 10 mai 2022, se vor produce mai multe schimbări, însă acestea nu sunt neapărat rele.

„Mercur Retrograd este la nivel de comunicare, la nivel de cuvinte. Nu este rău, este la nivel de corectură. Un pic mai multă atenție acolo. Nu e nimic apocaliptic. Nu e rău niciodată, e ceva ce trebuie reglat”, a spus astrologul în emisiunea Vorbește Lumea.

Totodată, Dezideriu a dezvăluit cum vor fi influențate zodiile de Mercur Retrograd în perioada imediat următoare.

Berbec
Berbecii au nevoie de agitație. Dacă nu sunt stresați, acești nativi se plictisesc și atunci își pierd vitalitatea. În cazul în care nu au motive de stres, ei și le creează.

Taur
Taurii au nevoie de mai mult stres în viețile lor. În general, preferă să fie niște personaje destul de așezate și liniștite. E necesar să iasă din zona lor de confort.

Gemeni
Gemenii au nevoie de viteză, de stres, ca să nu se plictisească. S-ar putea să le priască perioada asta, dar, per total, vor fi destul de sensibili și au multe de învățat.

Rac
Racii se stresează când se lovesc de nesiguranță. Acești nativi au nevoie de stabilitate emoțională, iar Mercur Retrograd are tendința să le dea planurile peste cap și atunci ei evită să mai comunice.

Leu
Leul este personajul care vrea să conducă, se stresează când pierde controlul. Nativii acestei zodii au nevoie de oameni care să execute ordinele și să-și facă treaba așa își doresc ei.

Fecioară
Fecioarele trăiesc într-un stres continuu, este felul lor de a fi și dacă nu au un motiv, îl găsesc. Acești nativi au propria ordine chiar și în mijlocul haosului.

Balanță
Balanțele sunt stresate de nedreptate. Nativii zodiei simt nevoia să știe că se face atât dreptate, cât și justiție. Totodată, au tendința să streseze în interacțiunile pe care le au cu ceilalți pentru că preiau din energia lor.

Scorpion
Scorpionii stresează din când în când, au niște granițe bine stabilite în jurul lor, peste care au voie să treacă foarte puțini oameni. Doar cele mai apropiate persoane își pot da seama când se află într-un impas.

Săgetător
Nativii zodiei Săgetător se află tot timpul în mișcare. Ies cu toată lumea și socializează, însă pot în orice moment să dispară și să-și schimbe viața radical.

Capricorn
Capricornii au tendința să se streseze singuri. Acești nativi sunt foarte raționali, vor să gândească fiecare pas, iar problemele apar când sunt scoși din zona de confort.

Vărsător
Vărsătorii au tendința să fie excentrici. Vor să facă lucrurile altfel. Stresul începe atunci când sunt obligați ca să facă ceva.

Pești
Se stresează din orice, dar au un grad de rafinament destul de fin, este greu să accepte pe cineva în lumea lor. Persoanele care le sunt aproape trebuie să învețe să nu le încalce limitele.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *