Odata cu configuratiile astrale din aceasta luna de mai care favorizeaza relatiile amicale si romantice, anumite semne ale zodiacului isi vor simti inimile batand cu putere . Pur si simplu vor fi indragostiti in aceasta luna de primavara.

Ce semne zodiacale se vor indragosti in luna mai?

– Taur

Cu Marte in Pesti si Uranus in Taur, pe 12 si 24 mai, putem spune ca este dragoste in aer pentru cei nascuti sub zodia Taur care vor fi incantati. Dupa 26 mai, intrarea lui Venus in Taur face ca aceste semne de Pamant sa fie dublu senzuale. Imbratisarile si emotiile vor fi in meniu si vor fi deosebit de intense. Profita, draga Taur, de aceasta luna propice iubirii si succesului; climatul va fi bun si pentru stabilirea de noi relatii de prietenie care sa va aduca mari satisfactii.

– Berbec

In mai, Berbecul face ce vrea. Se distreaza, rade si se bucura de fiecare clipa petrecuta cu prietenii, familia si partenerul de dragoste. In aceasta luna de primavara, Mercur in Gemeni aliandu-se cu Venus in Berbec, intareste un climat de relaxare si distractie in Berbec. Intr-o relatie, acest zodiac impulsiv va fi spontan, cald si pasional, ceea ce nu trebuie sa-l nemultumeasca pe partenerul sau. Daca exista o inima de luat, el nu va ezita sa spuna „da” unei cereri din partea partenerului sau de a-si impartasi viata cu el . Prietene Berbec, probabil ca vei experimenta o adevarata crestere emotionala in acest sezon de dragoste si senzualitate.

– Zodia Gemeni

Gemenii inzestrati in mod natural pentru comunicare si persuasiune, intrigi prin inteligenta lor. In dragoste, sunt inzestrati sa poarte zambetul frumos la momentul potrivit si sa adauge expresia care multumeste si atrage harurile bune ale oricui le poate fi de folos. Aceasta luna mai va fi deosebit de plina de bucurie si dispozitii pentru Gemeni. Perechea astrala Venus in Berbec si Mercur in Gemeni pentru luna mai ar putea trezi instinctul de cautare a placerii si seducator al Gemenilor care vor simti noi senzatii alaturi de persoana iubita. Conversatia sincera va fi in meniu pentru a risipi orice neintelegeri, iar cerul astral va activa spontaneitatea pentru a va consolida relatia romantica.

– Leul

Mercur in Gemeni si Venus in Berbec vor fi aliati ai Leului in aceasta luna de mai. Felinele zodiacale dintr-un cuplu vor sti exact cum sa-si intareasca relatia cu celalalt semnificativ. Pentru cei care sunt singuri , perioada 12-20 mai va fi propice unor intalniri si declaratii de dragoste care vor avea rezultate deosebite. Cu Venus in Berbec, vei fi inzestrat cu un farmec unic si vei dori sa profiti de el. Si ai perfecta dreptate! Inima ta va fi mai calda ca niciodata.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *