Expertii spun ca pana la sfarsitul lunii mai 2022, furtunile magnetice vor acoperi Pamantul.

Urmatoarea furtuna magnetica va fi pe 18 mai. Nu va fi puternica – doar doua puncte si poate da unei persoane dureri de cap. Fluctuatiile geomagnetice de aceeasi putere pot fi observate pe 19 mai. Pe 20 mai incepe o perioada in care oamenii se pot plange de probleme de sanatate, puterea furtunilor magnetice va creste la trei puncte. In perioada 20 mai – 23 mai, furtunile magnetice de trei magnitudini vor avea un impact negativ asupra sanatatii umane.

Cea mai periculoasa este perioada 24-27 mai. Pe 24 mai 2022, o furtuna magnetica de cinci magnitudini va acoperi Pamantul. Poate provoca dureri de cap, greata, ameteli si alte probleme. Pe 25, 26 si 27 mai, furtuna magnetica a fost estimata la patru puncte. Asta nu inseamna ca te poti relaxa, impactul este foarte puternic.

Comportarea corecta in timpul furtunilor magnetice
Meteorologii au spus in repetate randuri ca nu exista o modalitate universala de a face fata furtunilor magnetice, dar exista sfaturi care ii vor ajuta sa supravietuiasca mai usor. In timpul perioadei de furtunilor magnetice, trebuie sa retineti ca cel mai sigur loc pentru tine este casa ta. In aceasta perioada este mai bine sa nu conduceti masina, acest lucru poate duce la consecinte nefaste. Cel mai bine este sa refuzati sa va aflati in camere intunecate si in transportul public.

Aerisiti camera cat mai des posibil. De asemenea, trebuie sa beti mai multa apa. Incercati sa treceti la o dieta sanatoasa, renuntati la alimentele nesanatoase. Un alt sfat care va poate ajuta este sa evitati munca fizica grea. Daca starea dumneavoastra de sanatate se inrautateste, trebuie neaparat sa consultati un medic.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *