Următoarea Lună Plină se va forma în zodia Săgetător, pe 14 iunie 2022. Gemenii și Fecioarele vor primi o energie extrem de bună și îi vor inspira pe cei din jur să-și găsească menirea.

Fenomenul de Lună Plină din zodia Săgetător, care va avea loc pe 14 iunie 2022, aduce câteva perspective noi pentru fiecare semn zodiacal. Energia Lunii va influența în mod pozitiv majoritatea zodiilor.

Lună Plină în zodia Săgetător pe 14 iunie 2022
Berbecii scapă de anumite frici. Devin mai curajoși, mai pregătiți pentru a depăși până și cele mai dificile obstacole. Trec un test de anduranță ieșit din comun.

Taurii sunt în continuare pe picior de război cu anumite persoane, însă cineva apropiat le va oferi motive de bucurie, așa că mai renunță nițel la spiritul lor belicos.

Gemenii comunică excelent în perioada următoare. Pot fi adevărați mentori pentru cei care nu-și găsesc menirea, calea pe acest Pământ. Au de dat sfaturi și nu sunt unele de ici, de colo.

Racii se focusează pe lucrurile pe care le au și nu mai tânjesc după tot felul de achiziții. Învață să trăiască frumos conștientizând că au suficiente motive să zâmbească.

Leii sunt prinși într-o agitație de nedescris din punct de vedere profesional. Vor să facă prea multe lucruri în același timp. Sfatul astrelor este să ia lucrurile pe rând.

Fecioarele au vorbele potrivite pentru cei aflați în confuzie, pentru oamenii care trec printr-un necaz. Totul capătă alt sens pentru ele atunci când îi pot ajuta pe cei din jurul lor.

Balanțele se pripesc și iau decizii greșite din punct de vedere financiar. Ar trebui să fie mai atente la tot ce semnează în perioada care urmează.

Scorpionii își dau o nouă șansă la iubire. Vor întâlni pe cineva cum n-au mai văzut, o persoană care le deschide orizonturile. Poate fi începutul unei relații de durată.

Săgetătorii sunt cei mai avantajați de Luna Plină din 14 iunie. Își iau tot felul de noi angajamente și devin și ei o sursă de inspirație mai ales pentru prieteni.

Capricornii se confruntă cu demonii lor interiori. Totuși, Luna Plină le va aduce anumite revelații. Vor afla niște lucruri de mare ajutor în evoluția lor spirituală.

Vărsătorii fac un pact cu Necuratul pentru a trece puntea. Sunt conștienți că uneori e bine să recurgă la anumite compromisuri ca să își atingă țelurile. Peștii duc tot felul de lupte interioare. În continuare nu au răspunsuri la multe întrebări.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *