Prima jumatate a anului 2022 a ajuns la sfarsit, a fost destul de dificila si plina de diverse evenimente. Ce ii asteapta pe reprezentantii diferitelor zodii in a doua jumatate a anului si prin ce teste sunt destinati sa treaca din iulie pana in decembrie, ne spune numerologul Elena Egorova.

Berbec
Berbecul, in a doua jumatate a anului 2022 se asteapta la o multime de evenimente diferite. Vei avea numeroase excursii, poate chiar schimbarea resedintei, cunostinte noi, intalniri cu oameni interesanti. Unul dintre ei poate deveni un mentor pentru tine si poate avea un impact semnificativ asupra cursului vietii tale viitoare. Dar trebuie sa te bazezi doar pe tine. Viitorul tau este acum in mainile tale, iar norocul tau depinde de locul in care te intorci la bifurcatia din calea ta.

Taur
Taurul in a doua jumatate a anului va trebui adesea sa-si schimbe planurile si sa-si apere interesele. Dar daca dai dovada de seriozitate si nu iti pierzi increderea in abilitatile tale, totul va fi decis in cel mai bun mod. Fii atent cu oamenii necunoscuti, nu le incrdinta secretele tale – este probabil ca vor incerca sa te manipuleze. Pentru femeile singure nascute sub zodia Taurului, pana la sfarsitul anului, sansa de a-si intalni sufletul pereche creste.

Gemeni
Gemenii asteapta schimbari cardinale in viata, care vor veni prin dificultati si intrigi de la cei rai. Dar abilitatile tale profesionale si capacitatea de a-ti apara interesele vor schimba rapid situatia in favoarea ta. Vei primi o oferta profitabila si vei putea incepe propria afacere, care va fi foarte promitatoare si iti va asigura o pozitie financiara stabila. In viata personala, totul va fi bine, cei dragi vor deveni sprijinul tau de incredere in momentele dificile ale vietii.

Rac
Racii vor incepe o viata noua in a doua jumatate a anului. Abilitatile si talentele tale vor fi apreciate in societate, iar hobby-ul tau preferat se poate transforma in principala sursa de venit. Iti vei putea permite achizitii mari la care nu ai visat pana acum, o viata prospera, calatorii pe distante lungi, vizitarea unor locuri interesante, intalniri noi si cunostinte cu oameni creativi. Principalul lucru este sa observi la timp indiciile destinului si sa nu ratezi sansa.

Leu
A doua jumatate a anului va fi organizata de Leu in cautarea de noi oportunitati financiare si extinderea domeniului de activitate. Vei dezvolta noi surse de venit, din cauza carora este posibil sa fii nevoit sa schimbi locul de munca sau chiar profesia. Dar eforturile tale nu vor fi zadarnice, soarta iti va trimite oportunitati unice si te vei regasi intr-o afacere complet noua pentru tine. Barbatii nascuti sub acest semn zodiacal se vor confrunta cu incercari dificile, iar femeile Leu vor putea conta pe ajutorul unei persoane influente.

Fecioara
Pana la sfarsitul anului, Fecioarele pot conta pe implinirea visului lor de mult pretuit, dar pentru ca acesta sa devina realitate, vor trebui sa munceasca din greu pana la limita. Incercati sa va economisiti energia, nu va suprasolicitati si gasiti timp pentru odihna. Nu va impartasiti planurile cu strainii. In viata personala, totul va fi in siguranta si armonios, partenerul tau va deveni un real sprijin pentru tine in toate eforturile tale.

Balanta
Balanta ar trebui sa se pregateasca pentru faptul ca a doua jumatate a anului va avea mai putin succes decat cea anterioara. Lucrurile nu merg conform planului si va trebui sa-ti regandesti strategia si sa schimbi planurile pe parcurs. Este mai bine sa nu implici pe nimeni in planurile tale si sa rezolvi singur cele mai importante probleme, luand in considerare si cantarind cu atentie optiunile. Principalul lucru este sa nu-ti pierzi increderea in abilitatile tale si sa nu te opresti din calea aleasa.

Scorpion
Pentru Scorpioni, urmatoarele luni vor fi marcate de mari schimbari si realizari. Veti atinge un nou nivel de venit, va veti putea permite mult mai mult decat inainte si veti castiga incredere in viitor. Iti vei face multi prieteni noi, dar este important sa fii vigilent si sa le diferentiezi motivatiile. Incearca sa nu ai de-a face cu oameni ale caror interese sunt in sfera finantelor tale. Pentru familia Scorpion, acesta este momentul potrivit sa se gandeasca la cumpararea unui imobil.

Sagetator
Sagetatorii vor avea noroc in a doua jumatate a anului 2022. Daca aveti lucruri neterminate sau lasate pe raft, acum este momentul sa va intoarceti la ele. In mod neasteptat pentru tine, vei descoperi un potential puternic si o sursa de bunastare financiara. Este timpul ca Sagetatorii singuri sa se gandeasca la intemeierea unei familii, acum este momentul cel mai favorabil pentru asta. Fii atent la sanatatea ta: pana la sfarsitul toamnei este posibila o exacerbare a bolilor cronice.

Capricorn
Capricornii, in a doua jumatate a anului vor fi complet cufundati in munca lor. Perspectivele conturate la inceputul anului vor lua in sfarsit contur concret si lucrurile vor incepe sa mearga mult mai bine. Aveti grija cand incheiati contracte si efectuati tranzactii financiare – o greseala minora va poate costa scump. Fa-ti timp sa te relaxezi si sa te conectezi cu cei dragi.

Varsator
Energia Varsatorului in a doua jumatate a anului va scadea oarecum – oboseala acumulata il va afecta. Incercati sa alegeti un moment pentru odihna, petreceti cateva zile in natura sau plecati intr-o scurta excursie. Dupa aceea, se va putea reveni la normal, iar astreleiti vor satisface asteptarile pana la sfarsitul anului. Datorita sprijinului celor dragi si al prietenilor, puteti uita de problemele materiale si puteti obtine stabilitate financiara.

Pesti
La Pesti, schimbarile cardinale in viata sunt planificate in a doua jumatate a anului. Ce va fi, depinde de tine. Nu rata ocazia de a incerca ceva nou pe care soarta ti-l va oferi pe neasteptate. Nu permite gandurilor negativesa te doboare. Actionati cu indrazneala si hotarare. Sprijinul celor dragi si dorinta de a descoperi in sfarsit noi orizonturi pentru tine vor fi un bun stimulent pe calea succesului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *