Matilda Pascal Cojocarita, cunoscuta solista de muzica populara, arata extraordinar la varsta de 63 de ani. Cantareata a dezvaluit, intr-un recent interviu, ce reguli urmeaza pentru a arata impecabil.

Secretul siluetei artistei Matilda Pascal Cojocarita
Solista de muzica populara, fosta miss, se simte si arata impecabil la varsta de 63 de ani. Matilda Pascal Cojocarita are grija de tenul si corpul ei, iar pentru aceste lucruri a adoptat un stil de viata sanatos, ale carui rezultate se vad cu ochiul liber. Artista a renuntat complet la zahar, fainoase si carne rosie. De asemenea, indragita cantareata, spune ca are un tonus bun si se simte bine. Vedeta spune exact ce alimente ii fac bine si care au un impact negativ asupra organismului uman.

„Nu mai consum zahar de trei ani de zile. Evit dulciurile si gust foarte rar, doar cand imi este pofta de ceva. Am un tonus mai bun si ma simt mult mai bine. O buna perioada nu am mai consumat carne rosie, ci doar de pasare, de la tara. Si acum prefer mai mult pestele, o sursa excelenta de proteine. Prajelile si fainoasele le evit si acum, nu sunt sanatoase pentru organismul nostru”, a declarat Matilda Pascal Cojocarita pentru click.ro.

Matilda Pascal Cojocarita a castigat primul concurs de miss din Romania
Putini sunt cei care stiu ca indragita interpreta de muzica populara a castigat, in anul 1979, locul 1 al primului concurs de frumusete feminina din Romania sub deviza „Munca, Tinerete, Frumusete”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *