Russell Grant, cel mai bun astrolog britanic, colaborator al Daily Mirror, a dezvăluit ce zodii vor fi protejate de astre până la finalul anului 2022, într-un horoscop realizat pentru publicaţia citată. Se anunță lucruri bune pentru semnele zodiacale vizate de astre.

Cel mai bun astrolog britanic dezvăluie ce zodii vor fi protejate de astre până la sfârşitul lui 2022
Berbec
Ar trebui ca Berbecii să fie mai optimiști, chiar dacă apar obstacole în drumul lor. E important să nu rateze oportunitățile care vor apărea.

Taur
Acești nativi sunt îndemnați să renunțe la lucrurile vechi din viața lor, care nu le mai aduc niciun beneficiu. Prietenia este foarte importantă și le va aduce multă fericire, mai ales la toamnă. Sunt șanse mari să-și găsească pe cineva.

Gemeni
Partenerul de viață sau o altă persoană apropiată se bucură de o perioadă bună în plan profesional, lucru care îi va ajuta și pe Gemeni, care pot avea și ei de câștigat, la un moment dat. Ar trebui să adopte obiceiuri mai sănătoase din toamnă și să se implice în activități de grup pentru a fi mai productivi.

Rac
E important să accepte lucrurile din jurul lor și să se adapteze situațiilor, astfel vor avea parte de iubire și bucurie în tot ceea ce fac. Trebuie să aibă încredere în ei dacă vor să aibă și cei din jurul lor.

Leu
Și pentru nativii Leu e bine să accepte situațiile din jurul lor și să se adapteze pentru a avea parte de lucruri bune. Conversațiile profunde și pline de semnificație îi vor ajuta să-și vadă potențialul și vor fi mai încrezători în ei înșiși.

Fecioară
Ai muncit mult pentru a ajunge unde sunt acum și ar fi bine să ceară ajutor dacă vor să aibă parte de succes, nu să facă totul pe cont propriu. Ar trebui să încerce să fie mai deschise față de alte persoane.

Balanță
Balanțele sunt îndemnate să-și îndeplinească obiectivele pe termen lung. Trebuie să învețe din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta pe viitor. E bine să aibă grijă de sănătate.

Scorpion
Scorpionii nu ar trebui să-și neglijeze propriile nevoi pentru a-i mulțumi pe alții. E important să facă lucruri care să le aducă bucurie. Au șansa de a călători în străinătate în timpul verii. Schimbarea peisajului îi va ajuta să aibă o perspectivă diferită asupra lucrurilor.

Săgetător
Vor avea parte de lucruri bune pe toate planurile până la finalul anului, dar trebuie să și muncească, în același timp. Nu trebuie să se mai agațe de lucruri și relații care s-au terminat.

Capricorn
Nativii Capricorn sunt îndemnați să nu-și mai facă griji pentru orice. E important să se relaxeze, chiar dacă au multe de făcut. Se vor bucura de o scurtă vacanță în această toamnă.

Vărsător
Privesc partea bună a lucrurilor și acest lucru îi va ajuta să fie puternici. Sunt determinați să-și atingă obiectivele, indiferent dacă e vorba de viața personală sau profesională. Nu vor renunța până când nu vor reuși.

Pești
Fac tot ceea ce este necesar pentru a fi în formă și nu trebuie să țină cont de părerile altora, ci să facă ce e mai bine pentru ei. Sunt șanse mari să-și facă noi prieteni în noiembrie și e recomandat să călătorească.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *