Mihai Voropchievici a realizat horoscopul runelor pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în perioada care vine? Veștile sunt destul de plăcute!

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru perioada 11-17 iulie 2022. Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, ce vă rezervă horoscopul runelor pentru săptămâna următoare.

Berbecii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția atât acasă, cât și în societate. Taurii trebuie să adopte o altă tactică, o altă optică în abordarea tuturor problemelor. Până acum n-au avut rezultate foarte bune.

Gemenii au o săptămână a uraganului. Vor duce niște bătălii fantastice. Ar fi bine să apeleze la calm, că totul se poate aranja. Racii au un mesaj dublu: trebuie să se relaxeze și apoi să nu se mai preocupe de starea de sănătate a altor persoane apropiate.

Leii au o rună mai dură. Trebuie să fie puternici, să aibă tăria să treacă peste unele mici inadvertențe, mici neplăceri. Fecioarele dau de ceva foarte frumos. Ele îl au pe Wunjo, cea mai norocoasă rună. I se mai spune Câștigătorul. Vor avea parte de câștiguri pe toate planurile.

Balanțele s-au pus pe îndrăgosteală, mai ales cele foarte tinere. Au parte de fertilitate și de câștiguri. Pentru ei, totul va decurge minunat.

Scorpionii sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie extrem de prudenți în tot ce fac. Să acționeze cu mai multă atenție. Săgetătorii au o veste frumoasă. Trebuie să lase toate grijile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Capricornii au o bătălie dură de dat, la fel ca Gemenii. Nu trebuie nici ei să fie îngrijorați. Ei vor câștiga lupta, în mod sigur. Pot primi vești importante pentru lupta lor, căci ei când pornesc la bătălie înving mereu.

Vărsătorii pot găsi rezolvarea problemelor care îi frământă, care nu îi lasă să doarmă, numai făcând un consiliu de familie. Sunt nevoiți să ceară și sfatul altora.

Peștii se cam grăbesc. Dacă nu au răbdare, pot pierde din cale norocul. Nu trebuie să vrea lucrurile prompt, ci să le ia pas cu pas. Surprizele plăcute vin pentru cei care știu să aștepte.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *