Luna august remaniaza cartile norocului si anumite zodii vor putea beneficia de noi oportunitati. Fie ca este vorba de viata lor profesionala, personala sau amoroasa, totul va fi profitabil si exista sanse mari ca aceasta sa fie cea mai buna luna a anului pentru aceste zodii.

August va fi o luna de sarbatoare si distractie pentru 3 zodii care vor experimenta un plus de energie in aceasta perioada. Soarele si Mercur in Rac vor aduce entuziasmul si motivatia necesare pentru a profita din plin de vara. Semnele privilegiate vor trebui sa fie indraznete pentru a iesi din zona lor de confort . Mercur, planeta comunicarii, ii invita sa se deschida catre ceilalti si sa le impartaseasca bucuria.

Leu
Acest semn perseverent si hotarat va fi foarte activ in luna august. Va da dovada de un magnetism si o carisma care nu va lasa pe nimeni indiferent. Acest lucru se reflecta in special in viata lui amoroasa, unde va intalni o persoana care va cadea sub vraja lui. Acesta din urma va face rapid primul pas pentru a capta atentia Leului, care nu va mai sti ce sa faca. Exista sanse mari ca ea sa faca parte dintr-un semn de Aer sau Foc.

Gemeni
Dupa o perioada lunga de declin, aceasta zodie cunoscuta pentru versatilitatea sa va fi bine dispusa si va sti sa profite de acest lucru. Va iesi din carapacea lui si va stabili noi prioritati. Pentru el, nu mai este timp de pierdut in introspectie pentru ca a venit momentul sa treaca la actiune. Va profita de aceasta luna de vara pentru a organiza vacante cu prietenii in care sa recupereze timpul pierdut. Daca luna august va fi o perioada norocoasa pentru Gemeni, este pentru ca proiectele lor profesionale se concretizeaza si cariera lor merge inainte. In afaceri, va fi deosebit de creativ si va avea idei prolifice pentru a-si dezvolta afacerea. Acesta este momentul sa fie indraznet pentru ca este capabil sa faca mult mai mult decat crede.

Taur
Marte in Taur va aduce un impuls semnificativ de energie acestui semn zodiacal pentru care august va fi o adevarata placere. Nu va ramane fara proiecte si va simti ca in sfarsit este timpul sa le duca la indeplinire. Acest nou imbold vital il va ajuta sa ia masuri pentru a-si imbunatati situatia profesionala. Acesta ar putea fi momentul ca Taurul sa ceara o marire de salariu sau o ajustare a programului lui. Iar munca nu va fi singurul aspect al vietii sale in care va experimenta imbunatatiri marcante. Dorinta lui de a-si largi orizonturile il va determina sa cunoasca mai multe persoane, inclusiv una care il va marca in mod deosebit. Numai ca va trebui sa faca primul pas pentru a atrage spre el aceasta persoana care pare indiferenta la prima vedere.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *