Horoscopul karmic pentru luna august 2022 le dă posibilitatea zodiilor de apă de a se reinventa, însă nu sunt singurele care au parte de vești extraordinare.

Horoscopul karmic pentru întreaga lună august 2022 aduce câteva surprize plăcute în special pentru zodiile de apă și de pământ.

Horoscop karmic pentru luna august 2022
Nativii de apă (Rac, Scorpion, Pești) se reinventează chiar din prima zi a lunii. Racii vor renaște din propria cenușă. Vor începe să transforme toate defectele în calitățile și vor scoate din fiecare necaz partea bună, astfel încât nimic nu îi va putea doborî pe viitor, cel puțin până la sfârșitul anului.

Scorpionii își fac prieteni noi și au ocazia să fie remarcați la locul de muncă. Este și o lună de distracție pentru ei. Peștii fac progrese mari pe plan amoros. Mulți dintre ei se pot căsători.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o lună a oportunităților cu care rar se mai pot întâlni. Este cea mai bună lună a lui 2022 în special pentru Fecioare și Capricorni.

Nici Tauri nu sunt feriți de noroc, mai ales în dragoste. Cupidon le aduce o dragoste nouă, fierbinte, care ar putea fi mai durabilă, deci nu vorbim de o aventură de-o vară.

Fecioarele încep proiecte noi, extrem de ambițioase, iar Capricornii au lipici la bani!

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) fac tot posibilul să depășească anumite situații complicate în relațiile cu cei din jur. Pe plan sentimental, e o lună cu suișuri și coborâșuri mai ales pentru Balanțe.

Zodiile de foc au o lună de belșug
Gemenii și Vărsătorii au tot felul de idei și, cu toate că august e în general o lună de concedii, pentru ei va fi una de muncă intensă.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) iau o pauză de la muncă și merg în vacanță cu cei dragi. Berbecii vor să viziteze locuri în care nu au mai fost niciodată.

Săgetătorii sunt pe karmă pozitivă toată luna. Este o lună a premierelor benefice pentru ei. Au succes profesional, bani și iubire din belșug.

Leii pot deveni populari datorită unui talent ascuns pe care îl au.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *