Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2022. Trei nativi vor primi vești minunate. Se poate spune că vine norocul pe strada lor în perioada care urmează.

Soarele intră în Leu pe 22 iulie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen astrologic

Berbecii reușesc să finalizeze proiecte de anvergură de care s-au apucat de ceva vreme încoace. Au de făcut o serie de concesii în continuare, dar lucrurile vor intra de acum pe făgașul normal.

Taurii se pun la curent cu ultimele noutăți pentru domeniul în care activează. Au multe de făcut și mult prea puțin timp pentru tot ce și-au propus să ducă la bun sfârșit.

Gemenii poartă tot felul de dialoguri destul de importante în perioada care vine. Au de realizat multe proiecte, iar oamenii pe care se vor baza vor fi unii complet noi. Se poate zice că vor schimba anturajul.

Racii trec de la o stare la alta cu ocazia tranzitului Soarelui în Leu. Sunt destul de confuzi și nu știu cum să se dezmeticească. Sentimentele față de anumite persoane pot fi destul de amestecate.

Leii pun la cale o mare aventură, căci au de gând să plece în vacanță. Totul se schimbă în viața lor în bine din 22 iulie încolo. Cât despre Fecioare, acestea au de făcut multe lucruri pentru alții. Trebuie să se sacrifice din nou, să sară în ajutorul celorlalți.

Balanțele se focusează pe familie
Balanțele renunță la anumite proiecte pentru că familia va fi pe primul loc de acum înainte. Se focusează pe casă și pe relațiile cu cei dragi

Scorpionii au de făcut multe compromisuri de dragul persoanei iubite.

Răsare soarele, în schimb, pe strada Capricornilor, greu încercați în ultima perioadă. Toate necazurile vor dispărea ca prin minune. Totul se va schimba în bine.

Vărsătorii au un mare noroc la bani. Fac ce fac și ajung să scoată bani din absolut orice. Nu e exclus să își găsească un al doilea job.

Peștii au și ei motive de bucurie odată cu intrarea Soarelui în zodia Leu. Pentru ei, vin tot soiul de situații favorabile pe plan profesional. Câștigă bani foarte frumoși.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *