Fenomenul de Lună Nouă din zodia Leu, care va avea loc pe 28 iulie 2022, aduce o serie de noi responsabilități pentru multe zodii, în special pentru Capricorni și Vărsători.

Luna Nouă din zodia Leu de pe 28 iulie 2022 ne va pune în tot felul de situații care mai de care mai interesante. Sfârșitul de lună ne pune în postura de a alege mai bine ce vrem să facem pe viitor, care sunt opțiunile noastre cele mai favorabile, cele care ne pot aduce mai mult confort și mai mulți bani.

Lună Nouă în zodia Leu pe 28 iulie 2022: efectele asupra celor 12 semne ale horoscopului
Acest fenomen astrologic poate să pună capăt unor tensiuni, în același timp energizându-ne, oferindu-ne suficiente motive de bucurie. Ne vom focusa mai mult pe lucrurile pozitive ce pot apărea în viața noastră, iar pe unele le vom provoca noi.

Berbecii sunt dispuși să își asculte mai mult vocea interioară, dar să nu fie foarte vocali. Au de gând să fie ceva mai permisivi cu cei din jur, să le ofere mai multă atenție, mai mult credit.

Taurii sunt atât de ambițioși încât s-ar putea să îi sperie pe unii din cei din jur cu planurile lor. Au niște idei care pot părea fanteziste, însă când vine vorba de Tauri, se știe că dacă își pun ceva în cap pot realiza fără mari probleme.

Gemenii sunt ceva mai reticenți în relațiile cu persoanele dragi. Nu vor să se mai deschidă așa ușor. Vor merge pe principiul a tace și a face, fără să se mai dea în stambă.

Racii au nevoie de un concediu mai mult ca niciodată. Duc multe bătălii interioare, se regăsesc în mult prea multe conjuncturi nefavorabile și vor să se schimbe, să abordeze lucrurile altfel.

Leii sunt cei mai avantajați de fenomenul de Lună Nouă. Pentru ei, perioada următoare va aduce noi oportunități financiare, dar și ocazia unei noi iubiri, în cazul celor singuri.

Fecioarele vor să se îndepărteze de anumite persoane
Fecioarele au de-a face cu tot felul de persoane care nu spun clar ce vor de la ele. Nu suportă ambiguitățile, așa că s-ar putea să facă o curățenie generală în lista lor de apropiați.

Balanțele fac multe drumuri în interes de serviciu și sunt nemulțumite de modul în care operează anumite persoane în numele lor. Nu le place să le fie interpretată munca.

Scorpionii ies la rampă cu tot felul de dezvăluiri, cu informații care îi vor lăsa pe toți cu gura căscată.

Săgetătorii petrec momente de neuitat alături de persoanele dragi.

Capricornii se implică în niște activități de lungă durată. Au noi responsabilități, noi provocări pe plan profesional. Unii pot primi o distincție aparte.

Vărsătorii reușesc să treacă și ei la nivelul următor. Li se cer foarte multe lucruri deodată, așa că trebuie să învețe să prioritizeze acțiunile.

Peștii au un final de lună complet diferit față de sfârșitul lunii iunie. Sunt mai puși pe distracție ca oricând, dar și pe cheltuit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *