Pavel Bartoș trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, cu soția lui. Cei doi au o căsnicie fericită și au împreună trei fete minunate. Totuși, nu întotdeauna a fost lapte și miere. Au existat și momentele grele în mariajul lor, despre care actorul a ales să vorbească acum.

Cum au reușit Pavel Bartoș și soția lui să treacă peste probleme
Pavel Bartoș și Anca sunt împreună de 20 de ani și au trei fete minunate. Formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, fără îndoială. Însă nu mereu a fost doar lapte și miere în povestea lor de iubire. Pentru prima dată, actorul a vorbit despre problemele și clipele delicate pe care le-a întâmpinat în mariajul lor și peste care au reușit să treacă cu brio.

”Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei.”, a declarat Pavel Bartoș, pentru viva.ro

Soția lui Pavel Bartoș, studentă la medicină
Prezentatorul TV a mai povestit că soția lui a renunțat la studii, pentru a se dedica în totalitate familiei. Anca a reluat facultatea, fiind acum studentă în anul IV la medicină. ”Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: „Nu vrei să reiei? și mi-a zis: „Nu, nu simt nevoia. Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare.”, a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa citată mai sus.

Pavel Bartoș susține că medicina a fost visul soției lui, pe care acum este la un pas să-l împlinească, pentru că o să devină medic. ”Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.”, a mai spus actorul, pentru viva.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *