Pisicile sunt extrem de sensibile, așa că pot observa toate vibrațiile negative și oamenii din jurul tău. Trebuie doar să le privești puțin mai bine pentru a înțelege ce vor să-ți spună. Iată ce încearcă să vă arate cu comportamentul lor:

Pisica începe să se comporte foarte nervos fără niciun motiv după ce te întorci acasă

Aceste animale pot recunoaște foarte bine energia, așa că dacă te certai în timp ce ieșeai din casă sau cineva te-a enervat, o vor simți.

Acțiunile lor vă reamintesc că ar trebui să scăpați de gândurile și emoțiile negative.

Se uită mult timp la un punct sau la un loc

Nu-i place ceva acolo și, în acest fel, îți permite să știi că locul sau un obiect are energie negativă. Poate cineva ți-a dat ceva cu intenții proaste.

Pisicile încep să se comporte mai agresiv sau mușcă atunci când proprietarul este prost dispus

Sunt foarte atașați de proprietarii lor, așa că nu este de mirare că simt toate emoțiile tale negative. Cu această procedură, vor să vă spună că ar trebui să opriți imediat un astfel de comportament.

Câini și pisici în aceeași casă? Există o cale!

Când stăpânul se îmbolnăvește, pisica se va ghemui lângă el până se va recupera

Se pot simți foarte bine atunci când ceva nu este în regulă, așa că va fi întotdeauna acolo când nu te simți bine. Ea se va întinde lângă tine și va încerca să moară până când te vei recupera, ba chiar va recunoaște locul dureros.

Dacă o persoană fără intenții bune apare în casa ta, va pufni sau se va uita la acea persoană fără să se miște. Intuiția lor exprimată vă va îndrepta către cei care nu vă doresc nimic bun.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *