În cea mai mare parte a timpului, femeile au tendința să cheltuiască mulți bani pe diferite cosmetice, însă deseori, aceste produse s-au dovedit ineficiente. Adevăratele remedii însă se găsesc în bucătăria noastră.

Mai mult, după cum știi deja, usturoiul are numeroase beneficii pentru sănătate, având în vedere că este un antioxidant puternic și un antibiotic natural. Dar știai că usturoiul are abilitatea de a elimina ridurile? Dacă nu știai asta, citește instrucțiunile pentru această rețetă simplă și prepară-ți serul împotriva ridurilor!

REȚETA:

Decojește un cățel de usturoi și zdrobește-l, apoi adaugă o lingură de miere. Amestecă ingredientele și apoi aplică-ți masca pe față.

Înainte de a-ti aplica masca, asigură-te că ai fața curată. După aplicare, așteaptă jumătate de oră și clătește fața cu apă călduță, apoi șterge-o cu un prosop.

In plus, dacă vrei rezultate imediate, poți aplica masca și o poți lăsa așa peste noapte, spălând-o în dimineața următoare.

Nu uita să folosești o față de pernă veche dacă alegi acest tip de aplicare. Știu, mirosul poate fi supărător, însă pentru asemenea rezultate va merita efortul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *