2 morcovi, 2 dovlecei, 2 oua: Nu am mancat niciodata chiftelute din legume atat de delicioase

Ingrediente:

2 morcovi

2 dovlecei

o ceapa

2 oua

100 g faina

8 g praf de copt

sare si piper dupa gust

ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Dati pe razatoare 2 morcovi.

Taiati ceapa in cubulete cat mai mici.

Adaugati un praf de sare.

Se toarna apa clocotita (cat sa treaca peste legume) peste morcov si ceapa si se lasa timp de 5 minute.

Dati pe razatoare dovleceii.

Puneti sare si apoi scurgeti-i suc.

Scurgeti apa de la morcovi si ceapa.

Bateti 2 oua pana devine spumoase.

Adaugati 1/3 lingurita de sare, un praf de piper negru.

Greenland’s new Icefjord museum among pristine fjords
Amestecati bine.

Adaugati 100 de grame de faina, 8 grame de praf de copt.

Puneti putin ulei in tigaie.

Se prajesc timp de aproximativ 5 minute la foc mic pe ambele parti.

Puneti capacul imediat dupa ce formati chiftelutele.

Pofta buna!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *