Planeta Mercur se va afla în mișcare retrograda în intervalul 10 septembrie- 2 octombrie, din Balanță spre zodia Fecioarei!

Asta înseamnă că ni se oferă șanse în plus de a „repara” o relație partenerială, o căsnicie și de a ne îngriji, cu mai multă atenție, sănătatea!

E posibil ca și la serviciu să ne fi rămas restanțe de care trebuie să scăpăm! Să reținem: șanse în plus, de care să profităm!

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BERBEC
O să faceți rost de bani, poate vă orientați spre niște colaborări și o s-aveți pentru plimbări și să le faceți surprize alor voștri, că aveți nevoie de o atmosferă caldă în familie.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – TAUR
Se poate să vi se dea mai mult de lucru, dar n-o să vă deranjeze pentru c-o să vă suplimenteze salariul, ori vi se vor da niște compensații și pentru o vreme o să meargă și așa.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – GEMENI
Se poate să fiți prinși cu multe treburi, dar s-aveți grijă și de sănătate, că sunt accente mai ascuțite în sfera sănătății și e de mers la investigații medicale.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – RAC
O să vă treziți cu un accept, după ce a durat o veșnicie ca să primiți o aprobare și o să lucrați într-un parteneriat care-o să v-aducă beneficii.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – LEU
Vă puteți cere drepturile, banii înapoi, și or să-nceapă să vină, treptat, până la-nceputul lunii viitoare. Trebuie doar să insistați, să nu lăsați garda jos.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – FECIOARĂ
Se anunță reușite, schimbări bruște de situație, reacții prompte și o să se vadă cât de puternici sunteți și stăpâni pe voi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – BALANȚA
Vești bune despre bani, c-o să bateți palma pentru un proiect care-o să vă asigure baza financiară și o să fie un efort constant – nu în salturi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – SCORPION
Noutăți care să vă dea un alt vibe, că se-ntamplă și ceva care vă place, și o să vă puneți toate resursele interioare la bătaie să atingeți un nivel superior.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR
Apar situații ofertante din punct de vedere profesional, și o să puteți lua încă ceva de lucru și să câștigați bani frumoși. O să fie un confort financiar

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – CAPRICORN
Se poate să vă ocupați de casă, luați lucruri noi, faceți o reamenajare, să pregătiți locul de studiu pentru copii, să le creați condiții optime de învățat, le luați și gadgeturi noi.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR
Vin de undeva niște bani, și o să puteți da o fugă prin țară, pe la prieteni, dacă nu cumva aveți treabă pe acasă, ori vreți pur și simplu să vă odihniți.

Horoscop 5-11 septembrie 2022 – PEȘTI
Se poate să-ncepeți niște negocieri, ca să obțineți un contract mai bun și să vă asigurați un venit constant, c-aveți nevoie de stabilitate financiară.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *