Fenomenul de Lună Plină din 10 septembrie 2022 se va produce în zodia Pești. Ce ne așteaptă pe fiecare dintre noi? Vă dezvăluim care vor fi principalele urmări!

Luna Plină a Peștilor este o Lună a vindecării, a vindecării spirituale, poate chiar a vindecării trupești, este o Lună care aduce speranță în viețile multor zodii.

Lună Plină în zodia Pești pe 10 septembrie 2022
Și ca să reparăm un lucru trebuie să mai trecem printr-un ultim hop. Tocmai de aceea, la prima vedere, această Lună Plină nu aduce liniște, dar nici o agitație inutilă.

Atunci când vrei să depășești un eveniment mai puțin plăcut din viață, trebuie să iei taurul de coarne. Asta vor face multe zodii. Prin urmare, Luna Plină din Pești ne face mai conectați la realitate.

Berbecii simt nevoia să protejeze pe cineva, să facă pe tutorele, să facă pe îndrumătorul. Au o atitudine părintească până și față de oamenii mai în vârstă decât ei. Sunt într-o etapă a vieții în care simt că pot și trebuie să ajute.

Taurii au de făcut promisiuni noi persoanei iubite ori poate chiar șefului de la locul de muncă. Nu sunt într-o postură foarte convenabilă, cel puțin până la începutul lunii noiembrie. Tocmai de aceea trebuie să fie foarte atenți la fiecare cuvânt pe care-l rostesc.

Gemenii au motive de bucurie odată cu Luna Plină din Pești doar că… atenție la excese! Unele excese îi pot costa. Racii, în schimb, au un freamăt pe care încearcă să-l gestioneze din răsputeri. Toată luna septembrie, s-o spunem pe aia dreaptă, va fi cam nasoală pentru nativii de apă. Totuși, cu puțină încredere și speranță de mai bine, vor depăși obstacolele.

Peștii vor încheia un ciclu important din viață
Leii renunță la spiritul lor vulcanic pentru că iubirea îi face să se comporte diferit. Fecioarele ating un nou prag al dorințelor. Descoperă niște chestiuni pe care nu și le-ar fi imaginat vreodată că ar putea face parte din seria lor de posibile țeluri de atins.

Balanțele sunt în toată luna septembrie cu suișuri și coborâșuri, însă Luna Plină le mai stabilizează puțin. Scorpionii negociază intens din punct de vedere financiar. Semnează contracte care le pot asigura un viitor absolut de invidiat.

Săgetătorii se dedică oamenilor care fac parte din viața lor, celor care au fost în clipe grele cu ei. Luna Plină le dă un plus de energie. Lucrurile pe care nu le-au putut duce la capăt la un moment dat le vor finaliza acum.

Capricornii sunt în situația Racilor. Sentimentele lor pot fi destul de împărțite, în funcție de omul cu care stau de vorbă. Vărsătorii câștigă niște pariuri importante cu prietenii. Pot fi identificați de mulți oameni drept clarvăzători, de ce nu?

Luna Plină va încheia în mod rotund un anumit subiect din viața Peștilor. Aceștia sunt la un sfârșit de ciclu al vieții lor, fie pe planul carierei, fie în dragoste.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *