CONSUMĂ SEARA ACESTE CEAIURI ŞI TE VEI SIMŢI MULT MAI BINE

Pe parcursul unei întregi zile în organism se acumulează diferite toxine, datorită alimentației necorespunzătoare, datorită poluării din aer, motiv pentru care înainte de a dormi ar trebui să dăm o mână de ajutor organismului de a curăța și elimina toxinele.
Acestea te vor ajuta să te odihneşti corespunzător, teva ajuta să arzi grăsimile şi implicit te va ajuta să pierzi kilogramele în plus dar cel mai important este faptul că va elimina toxinele din ficat curăţându-l.

Unul dintre cele mai populare ceaiuri este ceaiul de mușețel, care pe lângă faptul că ne va ajuta să dormim mai bine, ajută și la relaxarea creierului datorită cantității sale de antioxidanți pe care îl conține, el mai ajută și la curățarea ficatului a intestinelor și ajută la eliminarea toxinelor. Se prepară foarte ușor, nu trebuie decât să adăugăm apă fiartă peste o lingură de plantă la o cană de ceai, îl lăsăm la infuzat cca. 10 minute, îl vom strecura și îl putem consuma cald.

Ceaiul de mentă este și el foarte bun deoarece conține foarte mulți antioxidanți și uleiuri esențiale care ajută la accelerarea metabolismului ajutând foarte mult la detoxifiere este foarte simplu de preparat se lasă la infuzat pentru circa 10 minute o lingură de frunze de mentă peste care se toarnă o cană de apă clocotită.
Infuzia de lămâie este şi ea un foarte bun detoxifiant şi relaxant. Curăţăm o lămâie şi o punem la fiert 5 minute. O lăsăm 5 minute acoperită după care strecurăm ceaiul şi îl bem cu 1 oră înainte de culcare.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *