Cine dintre noi nu a avut probleme și necazuri? Toată lumea vrea să uite rapid astfel de momente, dar nu merge întotdeauna. Evenimentele negative, gândurile rele și grijile pot fi eliminate deodată cu ajutorul ritualului „Cupa spartă”.

Se spune că un geam spart nu poate fi lipit. Asa si este! De ce să-l lipești dacă poți doar să-ți pui toate problemele în el și să le arunci din viața ta pentru totdeauna!

Ritualul „Cupa spartă”
Ritualul se realizează cel mai bine pe luna în descreștere – în acest moment este cel mai ușor să scapi de negativul din viața ta. Puteți folosi orice sticlă spartă pentru a o ține. Cu siguranță vei găsi o ceașcă cu mânerul spart sau crăpat. Nu-l mai poți folosi, dar e păcat să-l arunci. Așa că lasă această ceașcă să te servească pentru ultima oară și să te salveze de tot ce este rău și negativ!

Înfășurați ceașca cu folie, acoperind gaura. Faceți șapte găuri mici în folie. Acest lucru se poate face cu foarfece sau cu o punte. Așezați sticla spartă pe o masă curată de bucătărie. Ținând palmele mâinilor peste ceașcă, citiți următoarele:

„Norii negri au acoperit cerul, soarele cald a ascuns norii și necazurile s-au abătut asupra familiei noastre. Voi ieși (nume) în câmpul nesfârșit, mă voi închina pe toate cele 4 părți, voi lua cupa magică aurita, o voi ridica spre cerul întunecat. Un vârtej se ridică din cupă spre cer, învolburând nori negri, învolburând nenumărate necazuri și punându-le în cupa magică. Acolo le aparțin.”

Apoi așezați cana acolo unde a stat înainte. Avertizați membrii familiei că această ceașcă nu trebuie atinsă, nu o atingeți. Poate fi aruncat șase luni mai târziu. În acest timp, va absorbi toată energia negativă.

Amintiți-vă că pentru fiecare ritual, principalul factor de succes și de obținere a rezultatului dorit este mesajul și dorința dvs. energetică.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *