Care este motivul pentru care Smiley nu le-a însoțit pe Gina Pistol și Josephine în vacanță. De ce nu a putut veni artistul cu ele, de fapt.

De ce a mers Gina Pistol singură în vacanță cu Josephine. Mama și fiica au mers împreună la mare, dar fără Smiley. Iată de ce.

Care este motivul pentru care Smiley nu le-a însoțit pe Gina Pistol și Josephine în vacanță
Gina Pistol a luat-o pe fiica ei și pe mama sa și au plecat împreună într-o vacanță scurtă, la malul mării. Marele absent a fost Smiley, care nu a putut merge cu partenera lui de viață și cu fiica lor, Josephine.

Chiar și așa, Gina Pistol a dezvăluit că fiicei sale și a lui Smiley i-a plăcut mult să meargă la mare, mai ales pentru că acolo erau mulți copii.

Smiley nu a putut merge de această dată cu ele în vacanță deoarece avea filmări pentru show-urile la care este jurat sau prezentator, dar și multe concerte.

Gina Pistol și Smiley plănuiesc o vacanță la soare în ianuarie
Chiar și așa, Gina Pistol a spus că plănuiesc să aibă și vacanțe în trei, atunci când va putea merge și iubitul ei, iar undeva la începutul anului viitor, Gina Pistol și Smiley vor să meargă într-o vacanță departe de țară, într-un loc însorit.

Dorința lor este una mare mai ales pentru că nu au reușit să meargă toți trei la plajă în acest an, așa că speră să poată face acest lucru mai târziu sau chiar la anul, dar încă din iarnă.

Vedeta nu a menționat unde va merge alături de Smiley și fiica sa, dar sigur este vorba despre o destinație exotică, unde este cald tot timpul anului.

„I-a plăcut foarte mult (n.r lui Josephine) și erau foarte mulți copii! Și mama. Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări.

Vom mai avea vacanțe, sper eu. Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei.

Și el a avut de filmat emisiunile lui, a avut concerte”, a declarat Gina Pistol pentru Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *