Ducele de Sussex implineste astazi (15 septembrie) 38 de ani in timp ce se afla in Marea Britanie, deoarece el si ceilalti membri ai familiei regale se vor pregati pentru inmormantarea Majestatii Sale saptamana viitoare.

Printul Harry urmeaza sa-si petreaca ziua de nastere pregatindu-se pentru inmormantarea Reginei , dupa moartea acesteia saptamana trecuta.

Va fi o zi dulce-amaruie pentru Ducele de Sussex, care astazi (15 septembrie) implineste 38 de ani, bunica sa decedand cu doar o saptamana in urma (8 septembrie).

Ultimul ei mesaj de nastere pentru nepotul ei a fost pentru cea de-a 37-a aniversare anul trecut, Elisabeta a II-a scriind un mesaj sincer, in ciuda faptului ca Harry a luat anterior decizia dificila de a parasi Familia Regala si de a-si construi o noua viata pentru el si sotia Meghan Markle in SUA.

Conturile de socializare ale familiei au incarcat patru fotografii cu Harry de ziua lui, inclusiv una cu Meghan in Australia in 2018 si alta cu ducele si scolarii in Botswana.

Ultimul mesaj al Reginei catre Printul Harry spunea: „Ii urez Ducelui de Sussex la multi ani astazi!”

Avand in vedere relatiile despre care se spune ca exista divergente intre Harry si restul familiei regale, fara indoiala ca procedurile vor avea un efect asupra bunastarii sale.

Noi obligatii pentru Printul Harry dupa moartea Reginei Elisabeta
De acum inainte, deoarece Camilla a devenit regina consoarta, Printul Harry va trebui sa se incline in fata acesteia de fiecare data cand se intalnesc.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *