Laurențiu Reghecampf a mers la spital pentru îngrijiri medicale după ce seara trecută s-a încăierat cu mama fiului lui, Anamaria Prodan!

Reghe la spital pentru îngrijiri medicale după scena cu Anamaria Prodan
După luni de zile de scandal, lucrurile au degenerat, iar Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au trecut de la schimb de replici, la schimb de pumni.
Episodul se pare că s-a lăsat cu amprente pe antrenor, el având nevoie de îngrijiri medicale după seara trecută.

Laurențiu Regecampf a fost văzut la un spital din capitală după bătaia cu fiica regretatei Ionela Prodan.

În decursul serii de 23 septembrie, Reghe și cunoscuta impresară au ajuns la secția de poliție din Snagov, unde ambii au înaintat plângeri pentru acte de violență.

Din soți au ajuns cei mai aprigi dușmani
Au fost deschise dosare penale pe numele celor doi implicați, anuntă autoritățile competente. Asta după ce soții Reghecampf au depus plângeri unul împotriva celuilalt!

La câteva ore după incident, fostul antrenor al Universității Craiova a ajuns la camera de gardă a unui spital din București. Din imaginile surprinse de cei de la cancan.ro, se poate observa că Reghe, îmbrăcat lejer, cu o șapcă pe cap și cu masca pe față, încearcă să ascundă pometele vânăt.

Tehnicianul a decis să meargă la spital pentru a-i fi eliberat un certificat medico-legal. Aflat în plin proces de divorț, actul din care să rezulte natura rănilor suferite în urma bătăii cu mama copilului ei, îi va fi ca un as în mânecă.

Potrivit informațiilor, antrenorului de 47 de ani i-au fost recoltate și probe de sânge pentru a se dovedi că nu consumase alcool sau substanțe interzise.

Cine pornit bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan
Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf susțin că loviturile ar fi fost inițiate de celălalt. Impresara face acuzații grave și își acuză soţul de acte violente. De asemenea, și Reghe acuză și spune că Ana l-a agresat fizic și verbal.

”Tu dacă încerci să dai în mine, ce crezi că păţeşti?! Logic. Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl baţi pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în faţă, ce ar trebui să facem noi?!

Să îl lăsăm să ne bată şi să ne târască? A vrut să dea în mine. Ajunge! Uite cum îmi sunt telefoanele sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon, s-a terminat. Pe mine nu mă poate bate nimeni, nici măcar Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț, asta după ce și-au declarat război pe toate frunturile. Ba mai mult, au ajuns și la acuzații de furt.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *