Horoscop octombrie 2022. Datorita horoscopului alcatuit de Alexander Zaraev, toti reprezentantii cercului zodiacal pot afla cu ce se vor confrunta in a doua luna de toamna. Unii vor avea sansa de a avea succes, iar altii vor trebui sa treaca peste obstacole pentru a-si atinge scopul.

Horoscop de la Alexander Zaraev pentru octombrie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni si Rac
Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va fi ocupat sa rezolve neintelegerile aparute intre soti, colegi de munca si prieteni. Acum trebuie sa ia decizii impreuna si sa discute despre planuri. Reprezentantii semnului nu ar trebui sa vorbeasca despre ideile si sarcinile lor. O perioada favorabila pentru ei va incepe in a doua jumatate a lunii. In fata lor sunt cunostinte placute, precum si intalniri de afaceri si romantice.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

O perioada plina ii asteapta pe Tauri. Multe dintre planurile lor nu se vor indeplini. Pot aparea greseli si confuzii , ceea ce ii va deranja si mai mult. La mijlocul lunii, reprezentantii zodiei vor avea ocazia sa rezolve putin din toate probleme, sa puna in ordine documentele si sa gaseasca puncte de contact cu familia si colegii. Unii vor avea norocul sa-si gaseasca un nou loc de munca.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In octombrie, Gemenii vor fi „in ascensiune”, vor avea sansa de a-si gasi succesul. Elocventa, energia si farmecul ii vor ajuta la deschiderea oricaror usi in fata lor. Cel mai important, nu va fie teama sa luati initiativa, precum si sa invatati sa va aparati interesele. Numai asa vor putea depasi orice dificultati. Astrologul ii sfatuieste pe reprezentantii zodiei sa nu-si iroseasca puterea si energia, ci sa invete cum sa aloce corect resursele.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

La inceputul lunii, Racii vor avea multe griji care se refera la familia, rudele si persoanele apropiate. Ei trebuie sa dea dovada de retinere si sa trateze cu calm slabiciunile celorlalti. Nu va asumati prea multa munca. In a doua jumatate a lunii, unii vor simti un val de energie si vitalitate. Va incepe un moment bun pntru ei.

Horoscop de la Alexander Zaraev pentru octombrie pentru Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion
Leu (23 iulie – 22 august)

Orice drum va fi deschis inainte Leilor in octombrie, dar inceputul lunii nu va fi complet calm. Se vor confrunta cu zvonuri, barfe, calatorii lungi si intalniri neasteptate. Dar nu va pierdeti rabdarea, pentru ca veti putea afla informatii importante. Comunicare placuta, cunostinte noi si intalniri romantice ii asteapta pe Lei in a doua jumatate a lunii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele isi vor face griji pentru partea financiara. In acelasi timp, vor avea ocazia sa vorbeasca despre ideile lor, precum si sa participe la un proiect interesant. Dar pentru a avea succes in orice afacere, trebuie sa te fortezi putin. Este posibil ca reprezentantii semnului sa aiba dusmani care doresc sa „puna un bat in roti”. Pentru a preveni acest lucru, Fecioarele nu ar trebui sa spuna nimanui despre planurile lor, ci sa se concentreze pe probleme stringente.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanta va incepe o etapa importanta in viata. Ei vor putea obtine succes in munca si isi vor consolida pozitia financiara. Dar astrele nu ii sfatuiesc sa grabeasca lucrurile, deoarece prima jumatate a lunii va fi foarte tensionata. Nu este exclusa aparitia unei serii de situatii neplacute la locul de munca, precum si dificultati materiale. De aceea ar trebui sa astepte pana la mijlocul lunii si sa treaca la actiuni active mai aproape de sfarsitul lunii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii in octombrie ar trebui sa se gandeasca la sanatatea lor – acum nu sunt in cea mai buna forma. Dar nu va fi posibil sa va relaxati complet, pentru ca lucruri importante ii asteapta inainte si solutia unor sarcini de mult uitate. Trebuie sa-si pastreze puterea cat mai mult posibil si sa evalueze in mod adecvat tot ce se intampla, apoi vor putea sa repare totul. Pentru aceasta luna, nu trebuie sa planificati evenimente serioase, intalniri de afaceri si calatorii lungi.

Horoscop de la Alexander Zaraev pentru octombrie pentru Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Octombrie este o perioada de actiune. In ciuda faptului ca nu totul va fi atat de lin, Sagetatorii vor putea sa gaseasca noi modalitati de dezvoltare si surse suplimentare de venit. Vor intalni oameni care le pot impartasi convingerile si ii pot sprijini in orice situatie. Cel mai probabil, aceste relatii vor deveni pe termen lung si promitatoare. Pentru multi reprezentanti ai semnului se vor deschide noi usi la sfarsitul lunii: acestia vor putea castiga autoritate si vor putea avansa in cariera

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor avea ocazia sa avanseze in cariera, asa ca trebuie sa indrazneasca. Ei trebuie sa invete sa-si evalueze cu seriozitate punctele forte si capacitatile. Nu va asumati o multime de lucruri inutile, altfel nu veti putea face fata tuturor. Din cauza faptului ca relatia lor cu colegii va fi prea tensionata, ei vor trebui sa se bazeze doar pe ei insisi.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii nu au nevoie sa grabeasca lucrurile, dar cel mai bine este sa dedice mai mult timp practicilor spirituale, autoeducatiei si muncii. Acest lucru iti va permite sa devii mai increzator in tine si sa faci planuri concrete. La mijlocul lunii, ei vor putea sa-si intinda aripile si sa simta libertate. Multi vor putea obtine succesul nu numai in viata personala, ci si in activitatile profesionale.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Octombrie nu va fi usor pentru Pesti, sunt multe riscuri si pericole in fata lor. Majoritatea planurilor vor fi incalcate, iar sanatatea va incepe sa se deterioreze. Pot exista probleme in sectorul financiar, asa ca nu va irositi economiile. Astrele nu recomanda reprezentantilor zodiei sa faca miscari bruste si necugetate. Trebuie sa rezolvati problemele pe masura ce apar si apoi totul se va rezolva cu siguranta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *