Acest tort mă duce direct înapoi în copilărie. Cred că aceasta a fost unul dintre cele mai populare prăjituri printre copii, atunci și acum.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest tort este, fără îndoială, cât de ușor se face: nici nu trebuie copt. Iar gustul este irezistibil!

Aveți nevoie de:

Un vas de copt de 20×30 cm
40 biscuiți
500 g brânză de vaci
375 ml smântână
80 g praf de budincă de vanilie
80 ml lapte
200 g zahăr
180 ml lapte pentru însiroparea biscuiților
În plus:

150 grame de ciocolată
150 ml frișcă
100 de grame de ciocolată albă rasă
Mod de preparare:

Puneți biscuiții în lapte pentru câteva secunde și aranjați un strat în tavă.
Amestecați brânza de vaci cu zahărul, bateți smântâna împreună cu praful de budincă și laptele până obțineți o cremă stabilă. Reduceți viteza și adăugați brânza, mixând până obțineți un amestec neted.
Luați jumătate din cremă și întindeți uniform peste stratul de biscuiți.
Luați un al doilea strat de biscuiți și înmuiați-i în lapte, aranjați deasupra cremei.
Adăugați crema rămasă și întindeți uniform deasupra stratului de biscuiți. Acoperiți crema cu un ultim strat de biscuiți scufundați în lapte.
Dați prăjitura la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.
În plus, puteți amesteca frișca cu ciocolata și să faceți o glazură pentru a decora prăjitura, după care puteți presăra cu fulgi de ciocolată.
Poftă bună!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *