Jupiter, planeta expansiunii, le promite succes in mai multe domenii celor 3 semne ale zodiacului . Aflati daca aceasta energie frumoasa va va ajuta si pe dvs.

Cine sunt norocosii castigatori ai lunii octombrie?

Astrologia pune trei semne zodiacale pe un piedestal in aceasta a doua luna de toamna. Cand unii isi vor atinge obiectivele cu brio si isi vor creste veniturile, altii vor putea in sfarsit sa trezeasca flacara iubirii.

Leu
Jupiter are cateva surprize frumoase pentru zodia Leului. La nivel profesional, acest nativ al zodiacului va putea face mari progrese la locul de munca demonstrand pedagogie si eleganta in relatiile sale. Datorita lui Mercur in Balanta, el va putea sa-si indeplineasca sarcinile cu mare usurinta si sa-si implementeze obiectivele asa cum a fost planificat. Marte in Gemeni ii ofera tot sprijinul pentru a apara un proiect major. Datorita abilitatilor sale oratorice, aceasta zodie de Foc reuseste sa semneze un nou contract cu un client. Rezultatul acestei negocieri: Leul nu numai ca isi va putea creste veniturile, dar va fi si promovat intr-o noua pozitie cu responsabilitati mai mari. In dragoste, Leul poate beneficia de atuurile lui Venus in Balanta. Aceasta planeta va evidentia o fateta fermecatoare care va ajuta la atenuarea tensiunilor si la gasirea unui climat bland in cuplu.

Fecioara
In aceasta luna de octombrie, Fecioara va avea noroc in zona iubirii. Acest semn de Pamant va gasi in sfarsit un echilibru perfect intre munca si viata personala. Ca cuplu, va putea in sfarsit sa acorde mai mult timp relatiei sale romantice. Se pot programa vacante scurte, prilejul perfect pentru a reaprinde flacara. In plus, Venus in Scorpion o face pe Fecioara singura mai mult decat de dorit si atractiva. Pe partea profesionala, Soarele si Venus in Scorpion fac acest semn zodiacal mai implicat. Cerul pare sa vrea sa indeparteze toate problemele si sa-i ofere cateva saptamani de liniste. Fara a depune eforturi mari, performanta si profitabilitatea acestuia vor fi la la inaltime pe toata durata acestei luni octombrie.

Sagetator
Pentru zodia Sagetator, luna octombrie va fi si ea sinonima cu noroc. Cand vine vorba de munca, acest semn de Foc va putea sa-si arate numeroasele talente si sa atinga noi culmi. El va putea astfel profita de o oportunitate de aur care ii va permite sa-si imbunatateasca notorietatea companiei sale. Daca are succes in aceasta luna de octombrie, este si datorita lui Venus si Soarelui din Balanta, care ii ofera flexibilitate si armonie in relatiile cu colegii si clientii sai. Drept recompensa, i se va oferi o crestere de salariu sau un bonus semnificativ. De atunci, Sagetatorul se va simti mai pregatit ca niciodata sa-si asume noi sarcini si sa-si stabileasca noi obiective. Va da dovada de motivatie si convingere in tot ceea ce intreprinde de acum pana la sfarsitul lunii. La nivel personal, acest semn zodiacal se va putea proiecta mai bine in viitor si isi va realiza un vis vechi. Cu toate acestea, va trebui sa ramana precaut pentru a-si mentine echilibrul financiar.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *