Planeta Mercur iese din faza retrogradă și își reia mersul direct începând cu data de 2 octombrie 2022. Până pe 11 octombrie, planeta comunicării și a înțelepciunii va fi în zodia Fecioară, după care se va muta în Balanță. Ce aduce acest fenomen pentru fiecare?

Planeta Mercur, mers direct în zodia Fecioară. Efectele asupra fiecăruia

Berbecii se vor simți mai motivați ca niciodată. Au suficiente motive de bucurie, mai ales că vor fi bine poziționați și din punct de vedere financiar. Banii trag la ei la început de octomnbrie, iar dacă urcă în trenul potrivit, norocul îi va urmări până la sfârșitul anului.

Taurii sunt puțin mai reticenți în relațiile cu ceilalți. Nu se vor deschide foarte ușor, ci vor prefera să tacă și să facă. Își revin emoțional abia din luna noiembrie. Până atunci se pun singuri într-o stare de penitență.

Gemenii rezolvă tot felul de probleme pe care le aveau de mult cu anumite persoane din familie. Vor îngropa securea războiului și își vor lua astfel o mare piatră de pe inimă.

Racii au o perioadă plină de suișuri și coborâșuri. Odată ce Mercur va intra în Balanță pe 11 octombrie, acești nativi se vor focusa pe muncă, însă ceea ce își imaginau ei că va fi bine s-ar putea termina prost. Mare atenție la ce și cui spun anumite lucruri!

Leii duc o serie de războaie cu niște inamici care le purtau sâmbetele până de curând. De data asta vor avea de câștigat. Vor ieși cu bine din toate confruntările, ba chiar le vor da clasă celorlalți.

Fecioarele se gândesc la vacanțe, la moduri diferite de a-și petrece timpul. Simt nevoia unei pauze și vor face tot posibilul să se delecteze cu altceva în afară de muncă.

Balanțele primesc dovezi de afecțiune de la cine nu se așteaptă. Vor fi recunoscătoare tuturor celor care se gândesc la ei.

Scorpionii intră într-o nouă etapă profesională. Au foarte multe de învățat, dar și de oferit societății. Imaginația lor va fi reperată de cine trebuie.

Săgetătorii sunt foarte vorbăreți și sociabili. Își vor face prieteni noi cu ușurință.

Capricornii vor fi în continuare pe o pojghiță subțire de gheață. Sunt concentrați spre direcții greșite. Nu le va convine să fie contraziși și de aici vor porni toate conflictele.

Vărsătorii au parte de lucruri frumoase. Din 11 octombrie se lipesc banii de ei.

Cât despre Pești, aceștia fac niște alegeri importante în viața lor. Nu le va fi ușor să comunice deciziile pe care le iau celor din jur.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *