Cele patru semne ale zodiacului, care apartin celor patru elemente diferite, sunt considerate cele mai invincibile si puternice in spirit. Fiecare dintre ele ocupa pe buna dreptate primul loc in elementul sau si, in acelasi timp, exista diferente evidente intre ele, care determina acest avantaj.

Sagetator
Sagetatorul este considerat cel mai puternic si invincibil nu doar dintre semnele de foc, ci si dintre toate semnele zodiacului. Prin natura lor, acestia sunt adevarati luptatori, nu asteapta cadouri de la soarta, sunt mereu plini de incredere in sine si stiu cu fermitate ce vor de la viata. Este imposibil pentru Sagetatori sa opreasca calea pe care si-au ales-o si este inutil sa punem obstacole – nu le vor depasi, pur si simplu le vor matura din cale.

Sagetatorii au o intuitie bine dezvoltata, datorita careia nu se lasa manipulati. Este inutil sa incerci sa-i inseli, ei simt intuitiv inselaciunea si minciuna.

In caz de esec, Sagetatorii nu renunta niciodata, ci cauta noi modalitati de a-si rezolva sarcinile. In orice situatie, acestia actioneaza cu raceala, cu incredere si nu isi pierd controlul asupra emotiilor.

Capricornul
Reprezentantii acestui semn sunt considerati cei mai puternici si invincibili dintre semnele elementelor Pamant. Capricornii se nasc carieristi. Se disting prin performante incredibile si resurse interne puternice.

Fixandu-si obiective specifice, ei merg pana la capat, indiferent de orice obstacole. Se pare ca nu cunosc oboseala si nu incetinesc niciodata in drumul spre atingerea scopului. Nu au egal in profesia aleasa.

Adesea, Capricornii isi neglijeaza viata personala pentru a obtine succesul profesional si a urca pe scara carierei. Sunt hotarati, incapatanati si ambitiosi. Ei nu pot fi doborati de pe calea aleasa sau fortati sa o opreasca. Pur si simplu nu acorda atentie la ceea ce se intampla in jur si la ceea ce se afla in afara sferei intereselor lor.

Varsator
In ciuda faptului ca Varsatorul, de regula, trece usor si neglijent prin viata, printre toate semnele elementului aer, acesta poate fi numit in siguranta cel mai invincibil semn de aer. Este inzestrat cu o puternica energie creativa, optimism si are propria sa viziune asupra lumii.

La fel ca si Aerul, Varsatorul este predispus la schimbarea dispozitiei, isi urmeaza adesea dorintele si nu tolereaza niciun cadru restrictiv. Este imposibil sa-l controlezi sau sa-ti impuni parerea asupra lui.

Mai presus de toate, reprezentantii acestui semn pretuiesc libertatea, asa ca vor apara pana la capat orice alegere pe care o vor face, vor proteja si vor merge spre scopul lor, indiferent de obstacole. Ideile lor originale sunt adesea inaintea timpului lor, par fantastice, dar Varsatorii reusesc intotdeauna sa le puna in aplicare. Ei pot supravietui la o mie de catastrofe, ducandu-si ideile prin ele si sa iasa invingatori.

Pesti
Cel mai romantic, visator si ciudat dintre toate semnele elementelor Apei, Pestii traiesc in propria lor lume, inventata de ei. Ei sunt pe cont propriu si rareori permit strainilor sa intre in aceasta lume. Cu toate acestea, ei se disting prin forta, incapatanare si capacitatea de a-si realiza propriile lor.

Pestii nu vor intra intr-o lupta deschisa, pur si simplu vor visa, si calm, intr-un ritm lent, isi vor face treaba, ceea ce ii va conduce in cele din urma la scopul propus.

Sunt incredibil de rabdatori si incapatanati, nu cad niciodata in disperare si nu se indoiesc de dreptatea lor. Acesta este avantajul lor, care ajuta la atingerea propriilor obiective si duce la victoria asupra oricaror circumstante.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *