Astrologul Anca Dimancea a oferit cele mai interesante previziuni astrologice pentru luna octombrie 2022. Ce se va întâmpla, conform zodiacului chinezesc?

Persoanele născute în zodia Șobolanului vor fi sub protecția unei stele norocoase încă din prima zi de octombrie. Anca Dimancea susține că acești nativi vor atrage norocul pe plan profesional și financiar cu energia lor debordantă.

Bivolii s-ar putea să înceapă totul de la zero în muncă. Niște persoane bine intenționate le pot face rost de un nou job. Tigrii au mai multe momente de respiro în octombrie. Ar face bine să profite de fiecare zi, căci în noiembrie nu le va merge tocmai ușor.

În situația Tigrilor sunt și Iepurii. Aceștia au parte de cea mai frumoasă lună a anului 2022. În octombrie, multe dorințe de-ale lor se pot concretiza.

Dragonii au parte de tot felul de rivalități. S-ar putea să se confrunte cu o serie de situații de-a dreptul neplăcute. Este o lună proastă la aproape toate capitolele.

Șerpii trebuie să acționeze cu mai multă prudență, cu atenție mai ales la starea lor de sănătate. Unele probleme s-ar putea acutiza dacă nu fac exact ceea ce trebuie.

Pentru Cai, luna este una destul de bună, una în care își pot găsi aliații. Așadar, trebuie să evite certurile mai ales la locul de muncă.

Cocoșii sunt cei mai afectați
Oile sunt destul de căpoase. Nu prea vor lăsa de la ele și asta le poate aduce necazuri. Trebuie să aibă și ele mai multă grijă de sănătatea lor.

Cocoșii sunt, de departe, cei mai afectați dintre toate zodiile. Luna aceasta dau de multe greutăți. Câinii sunt avantajați în dragoste. Relația lor de cuplu cunoaște câteva schimbări benefice.

Mistreții sunt la polul opus dacă vorbim de iubire. Ei trebuie să fie mai atenți la nevoile partenerului, la felul în care relaționează.

Maimuțele, în zilele lor cele mai bune, îi pot încurca în special pe Mistreți. Și pentru ele este o lună cu totul specială. Previziunile astrologice au fost realizate pentru canalul de YouTube Wownews.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *