Pe parcursul acestor urmatori 4 ani, nativii din 3 zodii vor fi influentati pozitiv de energia lui Jupiter si Venus. Plasata in zodia Berbec apoi Taur, planeta Jupiter va favoriza proiectele acestor zodii astrologice, ii va ajuta sa reuseasca in cariera si sa genereze profituri bune. Venus in zodia Leu va favoriza viata emotionala a acestor zodii.

Ce 3 zodii isi vor putea realiza visele inainte de 2026?
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anii urmatori. Datorita lui Jupiter, ei vor putea reusi in afacerea lor si isi vor reumple contul bancar. Mai mult, atunci cand se afla in Taur, aceasta planeta a norocului si a succesului promoveaza confortul material si bunastarea. Cat despre Venus, planeta iubirii si pasiunii, va permite acestor semne astrologice sa fie mai implinite in cuplul lor si sa invarteasca iubirea perfecta.

Taur

Norocul ii va zambi Taurului in urmatorii 4 ani. Pana in iunie 2023, nativul acestei zodii va avea ocazia sa puna in aplicare schimbarile pe care le planuieste de mult timp, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Intr-adevar, astrele ii vor facilita tot ceea ce intreprinde el. Din iulie pana in octombrie 2023, Taurul va culege roadele eforturilor si seriozitatii lor la locul de munca. Jupiter in Taur ii va favoriza investitiile si ii va permite sa colecteze sume mari de bani, ceea ce il va ajuta sa-si asigure securitatea financiara. Din martie 2024 pana in aprilie 2026, nativul acestei zodii va putea sa iasa in evidenta si sa se dezvaluie in plina zi. Energia lui Jupiter si Uranus ii va permite sa-si realizeze visele. Intr-adevar, acest semn ambitios si muncitor va putea inflori in munca sa. Astrele il vor ajuta sa atinga obiectivele profesionale pe care si le-a propus. In plus, proiectele sale vor avea un mare succes. Taurul va avea noroc si in dragoste. O intalnire intamplatoare va face loc unei povesti de dragoste exceptionale.

Gemeni

Jupiter in Berbec ii permite nativului din Gemeni sa inceapa mai bine anul 2023. Nativul acestei zodii va beneficia de valul de expansiune pe care planeta Jupiter il va lasa in urma in timpul tranzitului sau. Datorita energiei de foc a Berbecului, aceasta zodie de Aer va avea curajul sa se angajeze intr-un proiect de calitate care sa-l ajute in dezvoltarea sa profesionala. Marte in Leu va fi, de asemenea, favorabil extinderii afacerilor sale. Pana in 2025, Gemenii vor trai momente de frustrare, dar si momente de implinire, gratie influentei lui Jupiter. De asemenea, Uranus va da un nou impuls carierei sale. Intr-adevar, acest semn poate obtine un nou loc de munca sau poate sigila parteneriate avantajoase care le vor propulsa cariera.

Gemenii vor avea noroc si in dragoste. Venus in zodia Leului, in perioada 5 iunie – 8 octombrie 2023, va favoriza viata amoroasa a Gemenilor. El va putea sa-si cunoasca sufletul pereche si sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste in urmatorii cativa ani.

Fecioara

Din iulie pana in octombrie 2023, Jupiter in Taur ii va permite Fecioarei sa fie mai increzatoare. Va fi mai tenace si isi va apara cu brio proiectele. Mai mult, datorita perseverentei sale, va putea sa-si concretizeze ideile si sa lucreze la proiectele la alegere, asa cum si-a dorit intotdeauna. Pana in februarie 2024, Uranus ii va permite Fecioarei sa fie mai senina si mai relaxata. Ea nu se va lasa destabilizata de capriciile vietii. Asigurarea lui nu va trece neobservata.

Acest semn de Pamant va putea, de asemenea, in aceasta perioada, sa-si rezolve relatiile, sa deschida calea catre o relatie noua, mai sanatoasa, care sa nu-l supere .


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *