Jupiter se plaseaza ca ghid pentru urmatoarele 6 luni, raspandindu-si astfel toate aspectele pozitive. Cu toate acestea, doar 3 semne zodiacale vor experimenta cele mai bune efecte. Pana in decembrie, planeta expansiunii ii va insoti in toate privintele spre calea norocului, succesului, bucuriei si optimismului.

Jupiter, steaua norocului, onoreaza prin prezenta sa in Berbec. Influenta acestei frumoase zodii va continua pana pe 28 octombrie. Intoarcerea lui in Pesti in aceeasi zi va declansa chiar scantei printre cele 3 zodii! Un lucru este sigur, vor trai zile fericite pana la sfarsitul anului.

– Gemeni

Nativul acestei zodii va putea in sfarsit sa se bucure de numeroasele sale progrese. Va avea succes la locul de munca si multele sale eforturi vor fi apreciate. Viata de familie va fi fericita, iar el va trai in armonie perfecta cu partenerul sau. Pe partea financiara, Gemenii vor experimenta abundenta din toate punctele de vedere si vor fi bucurosi sa-si indeplineasca toate dorintele. Cuplul Jupiter si Saturn care avanseaza cu salturi ofera nativului Gemeni situatii mai avantajoase. Cu mintea sa de otel, el va avea puterea de a castiga toate bataliile valorificand experientele trecute.

– Leul

Nativul Leu va avea sansa de a-si creste veniturile si de a incepe noi proiecte. Marte isi sporeste finantele din luna iunie. Retragerea lui Mercur in Gemeni in aceeasi perioada il va face sa-si doreasca sa petreaca mai mult timp cu familia si sa se reconecteze cu vechile relatii. Un lucru este cert, reunirea va fi bogata in emotii! In iulie, va uita chiar de toate problemele sale, datorita prezentei lui Venus in Gemeni. Pe partea inimii, vara va fi plina de romantism. La locul de munca, leul stie ce vrea si nu ezita sa depuna mai mult efort pentru a-si atinge obiectivele.

– Sagetator

Din luna iunie, reversul lui Saturn se va simti in starea Sagetatorului , care va fi mai calma si mai vesela. In plus, toate actiunile lui vor fi gandite. Prin fuziunea lui Marte si Jupiter, va incepe un proiect la care a visat intotdeauna. Vara, conjunctura astrala va fi placuta. Norocul il insoteste sa-si consolideze proiectele, care il hraneste cu bucurie si fericire. Indragostit, Mercur in Leu va face furori cu o intalnire neasteptata in iulie sau o relatie reinnoita.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *