Astrologul Anna Rusalkina a realizat un horoscop pentru fiecare semn al zodiacului. Ea a vorbit despre ce trebuie sa faca toti reprezentantii cercului zodiacal in aceasta saptamana pentru a-si schimba viata in bine.

Ce trebuie sa faca Berbecul, Taurul, Gemenii si Racul in aceasta saptamana pentru a-si schimba viata
Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pentru Berbec, munca va fi o prioritate in aceasta saptamana, asa ca trebuie sa-si indrepte toate eforturile acolo. Ar trebui sa fie activi, sa ofere idei noi si sa nu le fie frica sa-si asume riscuri. Daca nu fac nimic, nu vor putea castiga recunoasterea superiorilor lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii trebuie sa-si ia timp pentru ei insisi, sa isi reconsidere parerile despre viata si sa descopere noi talente. Daca nu-ti poti intelege superputerea, atunci poti sa-i intrebi pe cei din jurul tau despre asta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta saptamana pot face lucrul pe care l-au amanat mereu. Acum o pot face. Dar inainte de a continua cu implementarea, trebuie sa ceri mental Universului sa indeparteze toate obstacolele din cale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa se retraga si sa se izoleze de societate. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stai acasa si sa nu mergi nicaieri. Doar in timpul liber, nu te grabi sa faci multe lucruri, este mai bine sa te relaxezi.

Ce trebuie sa faca Leul, Fecioara, Balanta si Scorpionul in aceasta saptamana pentru a-si schimba viata
Leu (23 iulie – 22 august)

Leii trebuie sa acorde atentie aspectului. Este timpul sa-ti schimbi imaginea. Acordand mai multa atentie aspectului tau, vei reusi sa castigi incredere in tine si sa atragi priviri admirative din partea sexului opus.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara ar trebui sa faca ceea ce iubeste. Acum este cel mai bun moment sa te retragi cu o ceasca de cafea, infasurata intr-o patura calda si luand cartea ta preferata, cufunda-te in lumea fanteziei. Acest lucru nu numai ca va aduce varietate in viata, dar iti va da si mai multa putere.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Este timpul ca Balantele sa aiba grija de ei insisi, pentru ca dedica prea mult timp prietenilor, copiilor si celor dragi. Trebuie sa te gandesti la ceea ce iti aduce bucurie si sa incepi sa-ti realizezi dorintele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa aloce timp pentru meditatie si practici de respiratie. Acestea nu numai ca va vor ajuta la ameliorarea stresului, dar vor avea si un efect benefic asupra sanatatii si va vor ajuta la evitarea ptoblemelor. Este suficient sa luati doar cateva minute pe zi si sa faceti exercitii de respiratie.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este timpul ca Sagetatorii sa se gandeasca la planurile si obiectivele lor. Acum este mai bine sa incepeti implementarea micro-obiectivelor. Momentul este bun pentru repartizarea datoriilor, finalizarea lucrarilor incepute si implementarea tuturor ideilor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii trebuie sa lucreze mai mult pentru a obtine rezultatul dorit. Sunt multe obstacole in fata lor, dar vor putea depasi totul. Inainte de a lua orice decizie si de a semna contracte, trebuie sa luati in considerare totul cu atentie.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa se gandeasca la ei insisi si sa faca ceea ce au visat atat de mult timp. Chiar daca vor sa se intinda pe canapea si sa nu faca nimic, merita sa o faca. Numai asa isi vor putea reincarca bateriile si isi vor castiga putere.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii trebuie sa isi faca timp pentru familia si prietenii lor saptamana aceasta. Cei care nu au o relatie foarte buna cu cei apropiati ar trebui sa o imbunatateasca. Reprezentantii semnului de apa trebuie sa dedice timp copiilor si partenerului.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *