Andreea Marin si Adrian Brancoveanu au facut 5 ani de cand sunt impreuna. Zna Surprizelor pare ca in sfarsit si-a gasit linistea si fericirea alaturi de barbatul iubit. Totusi, cei doi nu se grabesc sa-si oficializeze relatia.

Andreea Marin, 5 ani de relatie cu Adrian Brancoveanu
Vedeta TV a dezvaluit mai multe secrete din relatia lor.

”Viata e cum e, ne ofera si surprize cateodata. Nu am regrete deloc. Nu cred ca e nevoie decat de un motto de care sa te tii, ca daca ai prea multe, nu faci nicio mare treaba in viata. Sa crezi in ceva si sa mergi pe linia dreapta spre a implini ceea ce iti doresti, ceea ce visezi, tinandu-te de valorile tale.”, spunea Andreea Marin la Antena Stars.

Adrian Brancoveanu, actualul partener de viata al Andreei Marin a renuntat la job-ul sau din strainatate si a ales sa lucreze in Romania pentru a fi alaturi de frumoasa prezentatore TV.

Andreea Marin a facut sacrificii pentru relatie

Andreea Marin a recunoscut ca relatia lor nu o fost una usoara si au avut de depasit mai multe momente critice.

”E mare lucru, pentru ca exista si momente cand nu ne ies in viata toate cum am vrea. Exista si momente cand avem caderi, suntem oameni, pana la urma. In acel moment in care eu nu mai pot, mai pot putin, stiu asta si ma ridic, o iau de la capat, caut alte solutii.

Sunt un om care priveste doar spre viitor. Nu stau sa ma tot impiedic si sa tot regret ceva ce nu mi-a iesit in trecut.”, a mai spus Andreea Marin.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *