Exista diferite forme de inteligenta la oameni, desi majoritatea ar dori sa se numeasca inteligenti. Astfel, fiecare semn al zodiacului are propriul sau spirit de discernamant si chiar daca astrologia ramane subiectiva, astrologii cred ca toate semnele zodiacului au propria lor intelegere si profunzime, dar ca doar 4 au particularitatea de a avea o mare inteligenta.

In primul rand, retineti ca inteligenta ia diferite forme, cum ar fi inteligenta analitica, bazata pe analiza si deductie, inteligenta perceptiva care determina deschiderea catre mediu si perceptia detaliilor, inteligenta practica bazata pe bunul simt si logica si inteligenta intuitiva care determina luarea deciziilor spontane fara explicatii.

Cele mai inteligente semne ale zodiacului

1. Sagetatorul
Sagetatorul poate fi numit in siguranta cel mai inteligent semn zodiacal. Oamenii acestei constelatii sunt foarte destepti, bine cititi, au o memorie excelenta si ingeniozitate. Interesant este ca adesea gandurile si deciziile intelepte vin la Sagetator nu din bagajul de cunostinte obtinut in procesul vietii, ci de undeva din memoria genetica a stramosilor lor.

Daca iubeste matematica, va excela in ea si va deveni un mare om de stiinta si, daca iubeste literatura, va fi un mare ganditor si un scriitor bun. Este un geniu care se poate diversifica si care are talente reale.

Traiesc intens, iar atunci cand pun pasiune intr-un lucru, merg pana la capat. Pot avea rolul de lideri si sefi in orice domeniu, capacitatea de a conduce este naturala.

2. Scorpionul
Scorpionul are o inteligenta perceptiva, si este usor pentru el sa observe anumite detalii pe care altii au dificultati perceptiei. El este rapid cand vine vorba de gasirea solutiilor. Acesta este unul dintre cele mai curioase semne care nu vor lasa sa treaca niciun mister fara ca el sa incerce sa-si dea seama si sa il rezolve.

Scorpionul poate fi deranjat de zgomote mici, chiar inofensive, care ii impiedica sa se concentreze. Cu toate acestea, el percepe toate senzatiile, fie ele fizice sau senzoriale. In dragoste, Scorpionul este foarte sensibil si favorizeaza intotdeauna un partener care se bucura de masaje si contact fizic.

Scorpionii sunt admirati de cei din jur pentru intelegerea lor, sunt buni la matematica si pot excela in toate domeniile legate de stiinta, in special chirurgie. La nivel relational, Scorpionul este foarte profund si favorizeaza relatiile care ii vor permite un schimb de ganduri profunde si autentice.

3. Capricornul
Daca sunteti vreodata preocupat de cautarea unui partener de studiu sau de proiect, imprieteniti-va cu cineva din zodia Capricorn, caci nu veti regreta. Sunt foarte orientati spre indeplinirea obiectivelor, muncitori, practici. Vor invata bine lectiile si chiar daca nu sunt foarte ascutiti sau destepti, au puterea si dorinta de a face sa se intample ceea ce isi doresc. Sunt doar genul de oameni de care ai nevoie pentru ca lucrurile sa se intample bine la locul de munca.

Cu alte cuvinte, s-ar putea sa fie parteneri excelenti, lucrand din greu si asigurandu-se ca faceti si voi acelasi lucru pentru a evolua. Capricornii ar putea deveni putin incapatanati, mai ales pentru ca nu renunta niciodata si cauta solutii prin munca pentru a excela. Uneori ai nevoie de astfel de oameni pentru a motiva in mod constant restul echipei.

4. Varsator
Varsatorul are o inteligenta analitica care il deosebeste. El gandeste mai degraba prin logica decat prin emotie. De asemenea, are o minte creativa si originala. Va fi unic in felul sau, combinand sociabilitate, simpatie si concentrare .

El este la fel de versatil ca semnul Fecioarei si indiferent ca in domeniul matematicii, logicii, limbajelor, fizicii sau chiar al istoriei, el va fi stapanul. Cand se confrunta cu o problema, el va gasi o modalitate de a o rezolva si de a realiza ceea ce si-a propus cu o mai mare usurinta.

Rezistenta lui ii va permite sa mearga la sfarsitul lucrurilor, sa invete si sa progreseze pana cand isi atinge scopul. Cu toate acestea, politica poate fi si domeniul sau preferat, deoarece isi va dezvalui toate abilitatile de comunicare si vorbire si va sti sa fie un subiect de atractie fara egal. Astfel, el va gasi intotdeauna o modalitate de a convinge si de a rezolva probleme grave, ca un bun om politic.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *